1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z rozmową prywatną XBL

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez SeVeN19, Grudzień 11, 2012.

  1. SeVeN19

    SeVeN19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ;) Otóż mam problem. Kiedy ze znajomym chcemy rozpocząć rozmowę prywatną przez headset. Klikam na prywatną rozmowę i wysyłam znajomemu zaproszenie. Znajomy akceptuje i ma napisane " Dołączanie do rozmowy " po czym napis znika i nic więcej się nie pokazuje. Obydwoje posiadamy konta Gold oraz łączymy się do internetu poprzez router
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Otworz porty
    53 88 3074
     
  4. SeVeN19

    SeVeN19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    brak edycji postów.

    Witam. Dalej nie działa. odblokowałem porty i nic... Daję link do screena z ustawień routera
    [​IMG]

    Temat rozwiązany ;) Poradziłem sobie z problemem ;) Dzięki za chęci ;)


    Alert Nie pisz post pod postem. Korzystaj z opcji edycji. #ESLORD

     
  5. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Opisz jak to zrobiłeś, pomożesz jakiemuś zabłąkanemu użytkownikowi. :)

    P.S. Nie pisz posta pod postem.
     
  6. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Napisal rozwiane a ty pytasz z czym problem ehh
     
  7. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Nie pytam dał screen, z podpisem że nie działa, a potem w następnym poście że już działa.... Więc chciałem wiedzieć z ciekawości czy coś źle ustawił czy po czasie zadziałało itp.
     
  8. SeVeN19

    SeVeN19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po prostu zresetowałem Router i zadziałało ;) Ach te Liveboxy ;-)
     
Wczytywanie...

Poleć forum