1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z rozpakowaniem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez norris99, Maj 27, 2010.

  1. norris99

    norris99 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    Witam pobralem girke supreme commander 2 na xbox 360 ale nie pamietam gdzie i jest ustawione haslo i nie wiem jak to rozpakowac jest 38 partow. Nazwa pierwszego parka to:

    scdwaxbdlart.part01

    Moze przeczyta to wlascicel

    Pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Morlun55

    Morlun55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lidzbark Warmiński
    spróbuj to: www.rapidteam.net. Polecam kupić oryginał, nie ma problemów z hasłami ;)
     
  4. norris99

    norris99 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    Nie mozna wyswietlic strony. Taki mam komunikat po wklejeniu do przegladarki tej strony. :(
     
  5. Morlun55

    Morlun55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lidzbark Warmiński
    Nie, hasło to ten adres. :)
     
  6. norris99

    norris99 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    Niestety to nie to haslo :(
     
  7. trochos

    trochos Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2010
    Posty:
    172
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Toulon
    wklej nazwę partu do google i po problemie
     
  8. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
  9. norris99

    norris99 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    To tez nie to wklejalem w google nazwe partu i tez nic dlatego pisze bo nie mam juz pomyslu co robic a szkoda mi tyle pobierania
     
  10. XboxArcade18

    XboxArcade18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    to znajdź linki z których pobierałeś i skopiuj je w google
     
  11. norris99

    norris99 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    Tylko ja go znalesc?
     
  12. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  13. norris99

    norris99 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    No nir dziala a co to za strona?
     
  14. Mr.Wichtig

    Mr.Wichtig Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    [​IMG]

    google prawdę Ci powie :)
    hasło to napewno www.rapidteam.net
    spróbuj przepisać ręcznie zamiast kopiować, powinno działać
     
  15. norris99

    norris99 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    Tak to haslo kurde ze sam tego nie zauwazylem wstyd!! ale dobrze ze sa taki fora jak te i chetnie pomagaja jeszcze raz wszystkim dziekuje za pomoc. Wpisywalem to haslo ale dawalem kropke na koncu i nie dzialao. :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum