1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z rozpoakowywaniem gier

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez matzie23, Grudzień 21, 2008.

  1. matzie23

    matzie23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kudowa
    Witam ściągnąłem gry na xboxa 360 i podczas ich wypakowani nagle okno wypakowywania znika a gry nie wypakowywują się do końca.dzieje się to na wszystkich grach które sciągnąłem.Pierwszy raz spotykam się z takim problemem może ktoś wie jak mi pomóc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    upewnij się że masz partycje dysku w formacie NTFS (obsługa plików <4GB) ew. zainstaluj nowszego WinRar'a
     
  4. matzie23

    matzie23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kudowa
    mam partycje dysku w ntfs i mam najnowszą wersję winrara dodam jeszcze że tak zaczeło robić mi się od pewnego czasu.
     
  5. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    a próbowałeś jakimś innym programem?
     
  6. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Wgraj innego pakera, może winrar coś wariuje. Komp podkręcony ??
     
  7. matzie23

    matzie23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kudowa
    Nie podkręcon wczoraj sprawdziłem i dzieje sie tak samo podczas nagrywania czyli nagrywa się jakis czas i znika co to może być.
     
  8. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    odpal jakiegoś antyvira
     
  9. matzie23

    matzie23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kudowa
  10. senor

    senor Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    TL
    mam taki sam problem, co mam zrobic? oczyscic kompa wirem?
     
  11. aroaro20022

    aroaro20022 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2008
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pce
    Nieee, lepiej nie wkladaj kompa do pralki i go nie oczyszczaj wirem. Moze zainstaluj jakiegos antywirusa i nim go oczysć?
     
  12. wisba

    wisba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2007
    Posty:
    126
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Krk
    jak to nie pomoze to wejdz na www.wirusy.onet.pl jest to skaner online usuwa jakies wirusy jak ci nic nie pomoze to format c:
     
  13. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Odpal to >> Narzędzia: DDS vs. Combofix
     
Wczytywanie...

Poleć forum