1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Rozpoznaniem przeróbki x360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Timo118, Kwiecień 5, 2013.

  1. Timo118

    Timo118 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnobrzeg, Poland
    Witam, Odziedziczyłem od znajomego konsolkę w rozliczeniu. Konsola najprawdopodobniej przyjechała z zagranicy do polski najprawdopodobniej Anglia ale nie jestem pewien może to tylko być wymieniony na taki zasilacz z angielską wtyczką. Otóż mój znajomy dostał tą konsole od brata i na niej nie grał. Sam nie był w stanie mi powiedzieć czy ta konsole jest przerobiona. Wsadziłem płytkę z Far cray'em 3 przerobioną pod lt 2.0 (Tak twierdził mój inny znajomy który takową przeróbkę w swoim sprzęcie posiada) i Zawołał aktualizacji. Konsola jest Wyprodukowana w 2008 i posiada HDMI wiec sądzę że jest to JASPER posiada również zdarte plomby. Jest jakiś sposób żeby sprawdzić czy i w jaki sposób została przerobiona konsola? i to że zawołał aktualizacji to świadczy o tym że jest przerobiona? Nadmienię jeszcze ze grałem na niej ożywając oryginalnych gier, które działały bez problemu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    to że woła o aktualizacje to kwestia twojego dasha, który jest za niski by odpalić grę.
     
  4. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Uruchom aktualizację i zobacz czy konsola po wszystkim nadal będzie czytać kopie.
     
  5. Timo118

    Timo118 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnobrzeg, Poland
    A więc tak. Zaktualizowałem go do dasha 16203 Wsadziłem płytę z tym wyżej nadmienionym farcrayem i podczas próby uruchomienia go wyskoczył komunikat że płyta nie obsługiwana. Ale normalnie ikonkę gry widać. Jakie z takiej sytuacji mogę wyciągnąć wnioski?
    Nadmienię jeszcze że Grę dało się zainstalować na Pendrive ale uruchomić już nie wyskoczył komunikat przeczyść płytę szmatką i uruchom ponownie konsole.
     
  6. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    920
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    Oddaj do przeróbki pod LT+3.0 i problem z głowy, wygląda na to że masz po aktualizacji OFW albo LT+2.0.
     
  7. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    2008 To nie jasper falcon, da sie sprawdzic przez gniazdo zasilania w konsoli. Jesli w gniezdzie nad tym okraglymi masz taki prastik prosty _____ falcon jesli ___ ___ taki jasper. Konsola ma lt 2 lub bo nie pisalo nieznana plyta. Nagraj pod lt 3 skan abgx 360 na ustawieniu autofix lev 3. I ta plyta z lt 2 moze nie dzialac zle nagrana. Kuknij jaki masz naped bo sa takie co maja max lt 2.
     
  8. Timo118

    Timo118 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnobrzeg, Poland
    Doszedłem jest to lt 2.0 Wypaliłem Prototype 2 pod lt 2.0 i wszystko ładnie śmiga.
    Temat do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum