1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Sacred 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lukasz17112, Styczeń 5, 2015.

  1. lukasz17112

    lukasz17112 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem z gra Sacred 3 pobralem iso stworzylem dvd nagralem ja jak w poradniku plyte odczytalo zainstalowalo na dysku konsoli i jak chce ja wlaczyc to pisze cos w stylu "Nie mozna rozpoznac dysku". Wie ktos czemu tak sie dzieje ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lukasz17112

    lukasz17112 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moglby mi ktos cos doradzic co mam zrobic ?? pamiec cache wyczyscilem i nadal nic a inne gry mi dzialaja normalnie np fifa 15
     
  4. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1461
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    A jakie ustawienia używałeś ? Jak anagrywarka ?? Jakie DVD ??
     
  5. lukasz17112

    lukasz17112 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    plyta verbatim a ustawienia takie jak w poradniku, nagralem ta gre oczywiscie przez ihasa i niewiem wlasnie czemu . moze sprobuje jeszcze raz pobrac ta gre tylko z innego zrodla
     
  6. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1461
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Obraz przeskanowałeś abgx ?? Musisz koniecznie to zrobić
     
  7. lukasz17112

    lukasz17112 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No wlasnie nie i zaluje teraz . zaraz to zrobie ale troche za pozno
     
  8. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1461
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ustaw abgx pod lt 3.0 wszystko znajdziesz tutaj na forum , dograj topologię ustaw wszystko jak w poradniku i będzie działać.
     
  9. Ezio21

    Ezio21 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    98
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja tak tylko nawiasem ale jeśli jesteś fanem pierwszej I drugiej części to szkoda płyty na trójkę ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum