1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Saints Row 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kacpimus17, Maj 22, 2014.

  1. Kacpimus17

    Kacpimus17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Okolice Częstochowy
    Hej! :). Mam problem z grą Saints Row 3. Nie mam aktualnie Golda, ale ściągnąłem sobie z konta kolegi Saints Row'a. Na jego koncie da się odpalić, grać itp., ale na moim jest takie okienko: na górze pisze Sklepy Xbox, a poniżej: Nie można uruchomić gry: Saints Row: The Third.
    Nie wiem dlaczego jest coś takiego. W ubiegłym miesiącu ściągnąłem sobie z Jego konta Hitmana z GwG i normalnie działał, a Saints Row 3 nie chce odpalić.
    Dzięki za odpowiedzi :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Hardkooro

    Hardkooro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zabrze
    Siema!
    Z tego co czytałem, to miało wejść coś takiego, że gry "games with gold" odpalisz tylko wtedy, kiedy będziesz posiadał konto z subskrybcją Gold. Ja posiadam aktualnie golda i wszystko śmiga bez problemu. Całkiem też możliwe, że gry te przypisane są do danego konta, no ale tego nie jestem do końca pewny. Pozdrawiam
     
  4. Kacpimus17

    Kacpimus17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Okolice Częstochowy
    To wychodzi tylko na Xbox One.
    A tak wgl, to może 1 czerwca mi odpali, czyli kiedy nie będzie już Saints Row 3 w GwG, bo ja Hitmana ściągnąłem, kiedy nie było go już w GwG i normalnie mogłem grać na moim profilu, więc może dlatego mi nie odpala :).
     
  5. ThePlayGames12

    ThePlayGames12 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lublin
    Ja mam gre z "games with gold" niemam gold działa
     
  6. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Najprawdopodobniej nie masz na swojej konsoli licencji na tą grę jeśli profil należy do Twojego kolegi.

    Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
     
    1 osoba to lubi.
  7. Kacpimus17

    Kacpimus17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Okolice Częstochowy
    Ok, dzięki teraz już wiem dlaczego Hitman działa, bo przez przypadek przeniosłem licencję. A mam jeszcze pytanie. Co ile można licencje przenieść? :)
     
  8. jas8115

    jas8115 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2013
    Posty:
    105
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Co 4 miesiące.
     
Wczytywanie...

Poleć forum