1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Saints Row 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez vMjuzik, Styczeń 12, 2012.

  1. vMjuzik

    vMjuzik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam . Ostatnio dostałem Saint Row 3 i dzis postanowilem pograc . Niestety - podczas klikania " Nowa Gra " - " Hardcorowy " gra zaczyna sie ladowac i ladowac, ladowac i co ? znow ladowac ... tak w nieskonczonosc. moze ktos poradzic cos na zbyt dlugie ladowanie sie gry ? wszystkie inne działaja bez problemow ; )

    Pozdrawiam
    Milego dnia ; )
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  4. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Tak, popieram ! Zainstalowanie na dysk powinno pomóc :)
     
  5. vMjuzik

    vMjuzik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Obeszło się bez zainstalowania na dysku , ale i tak to zrobię ; ) wlozylem plyte jakies 5 razy i w koncu poszlo :D
     
  6. vMjuzik

    vMjuzik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Probuje zainstalowac ta gre na dysk i wywala napis" Nie mozna odczytac plyty. Byc moze jest zarysowana. Przeczysc.... " . Z jakiej to przyczyny i jak ja zainstalowac ? pozdrawiam i prosze o szybka odpowiedz.
     
  7. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Jak gra piracka to pewnie jest źle nagrana. Jak oryginalna to wymień w sklepie
     
  8. vMjuzik

    vMjuzik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ihas do LT 2.0 ? i tak, pirat . Tylko jakby byl zle nagrany to przypadkiem nie nie odplalby sie wogole ?
     
  9. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Bez ihasa gry też się normalnie instalują. Może zdarzyć się tak, że po nagraniu gra odpali i nagle zaczyna się zawieszać, nie daje się zainstalować na dysku. To oznacza, że płyta źle wypalona.
     
  10. vMjuzik

    vMjuzik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale gra nie zawiesza sie i działa normalnie , tylko ze moze ladowac sie w nieskonczonosc
     
  11. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Moim zdaniem o grze, która wczytuje się w nieskończoność nie można powiedzieć, że działa normalne, bo tak być nie powinno.
     
  12. vMjuzik

    vMjuzik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli co . Abgxem 1.0.5 tego nie przeciagne bo nie czyta gier XGD3 . 1.0.6 tak samo nie przeciagne bo patch na LT 3.0 mi nagra juz i na moim tez nie bedzie dzialalo . czyli poprostu nagrac ponownie bez sprawdzania zadnym abgxem ? i dzieki Ciesiel , ze pomagasz ; p
     
Wczytywanie...

Poleć forum