1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z samsung LT 2.1+

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez RedDevil, Marzec 31, 2012.

  1. RedDevil

    RedDevil Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Witam , jestem tutaj nowy... chciałbym podzielić sie problemem oraz poszukać rozwiązania.. otóż posiadam wyżej wymienioną wersje konsoli , ostatnio nagralem grę w systemie xgd3 , wedle instrukcjii napisanej na forum.. niestety moja konsola twierdzi , że płyta jest porysowana i niechce włączyć gry , natomiast u mojego kolegi na tej samej konsoli z softem LT 3.0 ta sama gra chodzi bez problemu... prosiłbym o pomoc..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mitsurugi6

    mitsurugi6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    113
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Na jakiej płytce nagrywałeś grę? Możliwe, że w twojej konsoli laser siada.
     
  4. RedDevil

    RedDevil Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Liteon Ihas 122-18b
     
  5. msFormat

    msFormat XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2012
    Posty:
    474
    Polubienia:
    49
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Poznań
    Podejrzewam, że w Twojej konsoli napęd został wymieniony na Samsunga, który nie obsługuje ap 2.5, a więc żadna gra XGD3 nie ruszy.
     
  6. RedDevil

    RedDevil Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    W serwisie mi powiedzieli , że jest to konsola wyprodukowana przez samsunga i jedyne co mogą zrobić do wgrać najnowszy dashboard oraz wersje oprogramowania LT 2.1+ ...

    Jest jakaś możliwość aby odpalać gdy xgd3 bądź przerobić je na moją konsole ?
     
  7. msFormat

    msFormat XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2012
    Posty:
    474
    Polubienia:
    49
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Poznań
    Jeżeli od nowości w konsoli był Samsung, to trzeba wymienić laser.
    Jeżeli w konsoli był inny napęd (Hitachi, BenQ, LiteOn) i został wymieniony na Samsunga, to trzeba wrócić do napędu, który obsługuje ap 2.5 - najlepiej LiteOn ale może być też BenQ.
     
  8. RedDevil

    RedDevil Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    A ile kosztować może mnie usługa naprawy lasera , bądź wymiany napędu ?
     
  9. msFormat

    msFormat XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2012
    Posty:
    474
    Polubienia:
    49
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Poznań
    Laser to wydatek do 50 zł (jeżeli wymienisz sam)

    Napęd to droższa zabawa - nowy z wymianą do 150 zł
     
Wczytywanie...

Poleć forum