1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z sensorem kinect Prośba o pomoc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rafal86, Styczeń 11, 2013.

  1. Rafal86

    Rafal86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich.
    Od razu przejdę do sedna sprawy.
    od pewnego czasu mam problem z sensorem kinect.
    otóż po odpaleniu konsoli wszystko śmiga w miarę ok. Jednak po zagraniu w grę na kinect i powrocie do interfejsu głównego sensor przestaje reagować. (ekran kontrolny jest czarny) nie da się nawet ponownie skalibrować (w śledzeniu wogóle nie widać postaci gracza) po prostu kamera jest nieaktywna) Aby uruchomić inną grę na kinect trzeba ponownie uruchamiać konsolę, choć i to czasami nie pomaga (zapala się czerwona kontrolka. czy byłby ktoś w stanie udzielić porady jak wyleczyć ten problem, czy może sensor szwankuje. Dodam że konsola posiada jeszcze ważną gwarancję i nie wiem czy błąd leży po stronie sprzętu czy oprogramowania.
    Konsola ma cały czas dostęp do netu oprogramowanie wersja 2.0.16202
    Z góry dziękuję za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Problem z sensorem kinect Prośba o pomoc

    Raczej kinect padł

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. nownow

    nownow Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a ja mam takie pytanko czy jeśli mam dasha 2.0.14699 i wgram lt 3.0 z pendriva zadziala mi kinect ?
     
  5. garabasz

    garabasz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Problem z sensorem kinect Prośba o pomoc

    Raczej bedzie chciał aktualizacji do najnowszego dasha bynajmniej tak było w moim przypadku

    Wysłane z mojego HTC One S za pomocą Tapatalk
     
  6. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Jak ty chcesz wgrać LT+ 3.0 z pendriva? To przecież przeróbka w napędzie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum