1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z serwerami w Bad Company2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Dogg, Styczeń 16, 2011.

  1. Dogg

    Dogg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    485
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Mam pytanie do posiadaczy Battlefielda Bad Company 2. Czy wy także macie ostatnio problem z wyszukiwaniem serwerów, lub wyszukiwaniem pełnych serwerów w BF'ie? Ostatnio albo wyszukuje serwery, gdzie nie ma zupełnie ludzi, albo wogóle się nie łączy i jest komunikat "Nie można wyszukać serwerów". Koledzy ostatnio też na to się skarżyli. Macie podobny problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Neithell

    Neithell Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Poznań
    Wydaje mi się, że problemem są po blokowane porty, co wiąże się z konfiguracją NAT. Może ten filmik Ci pomoże YouTube - XBOX 360 NAT CONFIGURATION (PL) , w każdym bądź razie, od czasu zrobienia tego co kolega na załączonym filmiku, problem znikł.
     
  4. blazej25

    blazej25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    okolice Ostrowa Wlkp
    Ja również spotkałem się z tym problemem. W tej chwili sytuacja zdaje się stabilizować.
     
  5. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    ja tez mam problem tylko że z vietnamem raz jest full ludzi a czasem z pięć
     
  6. Antek22

    Antek22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko
    Ja tez mialem taki problem(a raczej mam). Czasami pojdzie spokojnie i dobrze bedzie dzialac,a czasami wywala albo tak jak u Ciebie tez sa pelne serwy,lub nie ma wolnych. Nawet gdy probowalem ,,dolacz do gry,,.
     
  7. Dominiqpl

    Dominiqpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    To najczęściej problem ze strony EA
     
  8. Marydson

    Marydson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    234
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubaczów
    niestety tez mnie to trapi;/
     
  9. Dogg

    Dogg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    485
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    No trochę mnie do zdziwiło, bo na przykład Call of Duty 4 - gra, która ma już prawie cztery lata, a wciąż mi wyszukuje pełne serwery, a tu z Bad Company 2 - grą, która ma równo rok, a z serwerami problem. Mam nadzieję, że mimo iż Dice zapowiedziało, że już nie supportuje Bad Company 2 to szybko się tym zajmie.

    Tak btw. - wie ktoś co się ze stroną bfbcs.com dzieje?
     
  10. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    przed chwilą grałem w Vietnam i... dołączyło mnie do meczy 2vs2, dopiero gdzieś po 20 minutach zaczęły osoby dochodzić, w końcu zaczęliśmy jakoś normalnie grać bo było nas po 8 :D A z bfbcs.com też mam problemy, nie pokazuje mi nowych osiągnięć które zdobyłem oraz w ogóle nie ma statystyk z Vietnam-a :/

    Edit. Teraz wszedłem na strone bfbcs.com i jakiś Eror wyskoczył, pewnie o to Ci chodzilo :p
     
  11. Dogg

    Dogg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    485
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Nie wiem czym może to być spowodowane. Na pewno nie blokowanymi portami, już tego próbowałem.

    Co do bfbcs.com, to tak - o to mi chodziło : D
     
  12. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    U mnie to samo, puste serwery albo "nie można wyszukać/dołączyć do gry"
    EA ma taką perełke w swoich dłoniach a nie potrafi nią zarządzać...
     
  13. TDR125PL

    TDR125PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tez tak mialem poradnik mi pomogl
     
  14. Respev

    Respev Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    ~Kraków
    Po pierwsze - to nie ma nic do zamkniętych portów. Po drugie, w CoD4 serwery są pełne bo serwerów tam de facto nie ma - po prostu gracz z najlepszym łączem jest hostem. Gra zbiera ludzi chętnych to gry, wsadza ich do jednego lobby i tyle. W przypadku BC2 mamy do czynienia z serwerami dedykowanymi. Stoi chociażby 200 serwerów i każdy działa samodzielnie, do każdego gra wrzuca innych graczy. Ludzie przestali grać, przesiedli się na CoD.
     
  15. slawek70

    slawek70 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radom
    Mój koleś też gra BC2 na pleyaku i ma ten sam problem
     
  16. karas2002

    karas2002 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin / Barlinek
    Wczoraj już były problemy a dzisiaj w ogóle nie znajduje gier...
    Ludzie wcale się nie przesiedli na COD4, masa ludu gra w BF.
     
  17. Kamikaze

    Kamikaze Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Ja też tak mam co prawda przesiadłem się na rźeźnię gdzie max 4 osoby ale do vietnama nie chciał się łączyć to restart może dwa i hulało :)
     
  18. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Teraz przed chwilą chcialem z kolegami pograć i ani na Vietnamie ani na zwykłym nie znalazło żadnego serwera. To są jakieś jaja?
     
  19. Szymek85

    Szymek85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi też nie znajduje żadnych gier we wszystkich trybach.
     
  20. Kamikaze

    Kamikaze Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Coś im się piehdoli z servami... Może ktoś napisze maila? :D
    Ja bym napisał ale w połowie pójdę do klopa i mi się odechce :D
     
  21. Mateos44

    Mateos44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    U mnie też nie wyszukuje serwerów ;/ a wczoraj to była masakra nocą wyszukiwało serwery na których było mało ludzi
     
Wczytywanie...

Poleć forum