1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Skate 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez koczol, Maj 16, 2010.

  1. koczol

    koczol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Pobrałem grę Skate 3. 360WavePatcher pokazał mi na niej WAVE 4. Przerobiłem do WAVE 3 ponieważ mam iXtreme 1.51. Po nagraniu i włozeniu do x360 nic się nie dzieje. Konsola tak jakby próbuje wystartować ale nie umie. Później wyczytałem ze gra ma WAVE 6. Da się cos z tym zrobic? Jak to nagrac? Jeśli ma to pomóc to nagrywam CloneCD prędkością 2,4 na płytach Verbatim. Nagrywarka jest nowa... nigdy nie było jeszcze z nią problemu, a nagrałem juz sporo gier.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. koczol

    koczol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pomoże ktoś?
     
  4. Speed911

    Speed911 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeżeli nie odpala to już nic nie zrobisz. Jedynie pomoże nagranie nowej płyty (lepiej upewnij sie, czy obraz iso jest ok, bo może być z nim coś nie tak), bądź użycie active.iso (czy jak to się tam pisze). A co do tego, że pokazuje wave 4, to możesz być pewny, że w nowszych grach na 100% jest wave 6, mimo że pokazuje 4.
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    1. Nagrało bez błędów?
    2. Log z abgx
    3. Napęd hitachi czy inny?
    4. Wyskakuje logo xboxa na białym tle czy "otwórz napęd" czy jeszcze coś innego?
     
  6. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Dodam ze ja ta gre odpalam na wave 2 (ixtreme 1.5) musi byc cos z obrazem albo poprostu 360waves patcher zawiera jakies bledy.. Przepusc obraz przez abgx i daj log ;)
     
  7. koczol

    koczol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1.Tak nagrało się bezbłędnie.
    2.Przed wgraniem wave 3: URL=http://img243.imageshack.us/i/przed.png/][​IMG][/URL]
    Po wgraniu Wave 3: [​IMG]
    3. Napęd: Samsung
    4.Wyskakuje "otwórz napęd"
     
  8. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    sprawdz abgxem nagrana plyte i daj log...
     
  9. koczol

    koczol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wywaliło błąd "Error reading DVD [0 recovered / ** retries]" czyli płyta zle nagrana?

    EDIT:
    Pełny log:
    [​IMG]

    ?????????????????????????????????????????
     
  10. koczol

    koczol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam to nagrać jeszcze raz?? odpisze ktos? Czy obraz jest zwalony?
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    po 1. obraz zle sie nagral
    po 2. obraz tez jest do **** bo po sptachowaniu przejechales go abxem i wgral ci pfi z wave 4
    spat**** jeszcze raz nie sprawdzaj abgxem i nagraj. jak nadal nic to znaczy z nagrywarka do wymiany
     
  12. garus

    garus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    I nagrywaj najwolniej jak się da.
     
  13. Keres

    Keres Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie koniecznie, jak uzywa verbatimow i ma dobra nagrywarke to spokojnie moze nagrywac x4 :)
     
  14. koczol

    koczol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Rzeczywiście obraz był zle nagrany. Wypaliłem jeszcze raz i działa. Dzięki za pomoc :):)
     
Wczytywanie...

Poleć forum