1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z SKYRIM, pomocy!

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Rosak, Kwiecień 2, 2013.

  1. Rosak

    Rosak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    Witam, szukalem na tym forum cokolwiek co mogloby rozwiazac moj problem, jezeli zle szukalem i istniej taki temat, to przepraszam i prosilbym o linka.

    Problem moj jest taki: sciagnalem najnowsza wersje Skyrim: TES.V.Skyrim.RF.X360.PL.REPACK.FINALNA.WERSJA.0800.HDDok-DOG29-1G-walddek. Gra nagrana bez problemow, zreszta jak kazda inna, natomiast problem pojawia sie juz po 5 sekundach po odpaleniu gry, na wozie na ktorym bohater z innymi jedzie na sciecie, nie ma dialogow, a gdy dojezdzaja do wioski, zatrzymuja sie i nic sie nie dzieje, czym to jest spowodowane? ktos mial taki problem i go rozwiklal? Plytka Verbatim, nagrywana predkoscia 4x (zawsze nagrywam taka predkoscia), z xboxem tez nie mam problemu, bo wszystkie gry smigaja, Prosze o pomoc, Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    nagrywaj z prędkością 2,4

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Rosak

    Rosak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    nie chce mi sie wierzyc, ze predkosc nagrywania cos zmieni. Do tej pory nie mialem takich problemow z grami, gdzies wyczytalem, ze mam usunac z dysku (o ile wczesniej gralem) ENG wersje skyrim, ale takowej nie posiadalem
     
  5. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Oj ma. I to duże. Tym bardziej przy modyfikowanym obrazie
     
  6. Rosak

    Rosak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    w porzadku, nagram 2,4x, jak to nie zadziala, wisicie mi 5 zl, dam znac jak poszlo

    EDIT: z drugiej strony, dziwi mnie fakt, ze tylko ja spotkalem sie z takim problemem.
     
  7. dezerter666

    dezerter666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam Skyrim od Doga wersja 0800. Po nagraniu (wszystko nagrywa się OK) kiedy próbuję włączyć grę, po intro pojawia mi się czerwony i biały trójkąt na czarnym tle. W czym może być problem? Do czego są dodatkowe cztery pliki *.bin w katalogu 0800?
     
  8. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    przystosować to gre do lt i grać

    Co do głownego problemu jak iso gra to może ci laser nie wyrabia, ja osobieście bez ihas nie miałem z tą grą żadnego problemu.
     
  9. dezerter666

    dezerter666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dostosować do LT3.0?
     
  10. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    żeby tego dokonać skan abgx360 autofix level 3.
     
  11. dezerter666

    dezerter666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    miałem właśnie cały czas tak ustawiony abgx360. Dodam, że nagrywałem na Platinumach i jednym Verbatmie iHasem. Mam oryginalnego Skyrima i kiedy jest zainstalowany na dysku to gra chodzi z pirata, ale po angielsku, ale kiedy jest usunięty to z pirata nie działa nic poza intro i konsola się zawiesza.

    Dash mam 2.0.16203.0


    A i dodam jeszcze że w abgc360 wyskakuje mi przy każdej kopii którą pobrałem, błąd CRC, ale to podobno normalne przy tej modyfikacji gry
     
  12. dezerter666

    dezerter666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    problem rozwiązany. Płyty pomimo jakość 80-85% źle się nagrywały. Podłączyłem nagrywarke do stacjonarki i jest duzo lepiej.
     
  13. pasti15

    pasti15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Mam identyczny problem, dojeżdżam do wioski wozy się zatrzymują i nie da się nic zrobić. Gra nagrana z prędkością 2.4, nagrywarka ihas, płyta verbatim. Wiecie jak to naprawić? Można z pendriva wgrać jakiś patch albo coś w tym stylu?
     
Wczytywanie...

Poleć forum