1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z SMACKDOWN VS RAW 2009

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez obcy33, Grudzień 1, 2008.

  1. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    Mam problem z grą SMACKDOWN VS RAW 2009. Ściągnięte z forum, nagrane, wkładam do konsoli, słychać że napęd pracuje przez chwilę i koniec. Na dashu jest "otwórz napęd" czyli tak jaby nie było wcale płyty. Nagrałem po raz drugi ale niestety ten sam problem. Chciałem zaznaczyć że plik *.dvd jest poprawny, inne gry nagrywają się bez problemu. W czym może tkwić problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A jaki jest to release ?? Podaj jeszcze log z imgburn i screena z XDVDMulleter. Jaka płyta ??
     
  4. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    A więc jest to release dgr-svsr2k9 (WWE_SmackDown_vs_Raw_2009-PAL-XBOX360-DAGGER). Płyty nagrywam na Verbatimkach Clonem na nagrywarce Pioneer. A jaki screen z XDVDMulleter??
    [​IMG]
     
  5. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie wiem co może być nie tak. Dziwne, że tylko ta gra nie działa.
    Możesz sprawdzić czy to coś pomoże >> http://x360iso.org/showthread.php?t=359
    Jak nie, to nagraj jeszcze raz grę, ale za pomocą imgburn.
     
  6. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    No mnie też to dziwi. Odpalałem 20 różnych gier i spotkałem się z tym po raz pierwszy. A jak już wspominałem wczoraj nagrałem drugi raz i znowu to samo. A nie chciałbym otwierać konsoli jeśli nie muszę.
     
Wczytywanie...

Poleć forum