1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z ss v2

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez muniek131, Czerwiec 11, 2010.

  1. muniek131

    muniek131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdów>KrK
    Witam!
    Chciałem sobie spatchować gre na ss v2 (PoP Zapomniane Piaski PL) no i sciagnalem ze strony abgx360.net ss i dmi, ale po patchowaniu (robilem jak bylo w temacie) pisze ze to dmi i ss nie jest od tej gry, więc prosiłbym was o zrobienie "extract" ss i dmi z popa i wrzuceniu tutaj na forum. Bardzo prosze i pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlodypy

    mlodypy Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Prabuty
    ja polecam Ci nagrać plytke, ewentualnie przez abxa przepuścić, ja tam ściągam wypalam, bo moim zdaniem te co ss1 to ściema.Po ostatniej fali banów już w nic wierze, dostane bana to dostane:) mam kumpla co gra na ix1,6 i czemu bana nie ma??
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Głupoty mu piszesz. Do twojej wersji nie ma ss2, lepiej grac na wersji ang
     
  5. muniek131

    muniek131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdów>KrK
    No wlasnie, ale mam wersje PL którą sciagnąłem. Zpatchowałem i teraz po nagraniu nie dziala przez te ss i dmi. Czy moglby ktos wyciagnąc z tego obrazu (SKAZA-PL) dmi i ss? Bardzo prosze
     
Wczytywanie...

Poleć forum