1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z switchem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Hareal, Maj 9, 2010.

  1. Hareal

    Hareal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    zakupiłem na allegro najprostszy switch bo chcialem podpiac konsole i pc do jednego monitora podpinam raczej dobrze
    http://img52.imageshack.us/img52/3607/zdjcie0269u.jpg

    w pierwszym wejsciu podpinam monitor w B-PC a w A-X360


    Jak przełączam na xboksa to dziala obraz jest ale jak na PC to juz obrazu nie ma czym to może być spowodowane?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. HakuinPl

    HakuinPl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    najprawdopodobniej tym ze kupiles najtansze g**** jakie bylo!! ale pewny niejestem
     
  4. Hareal

    Hareal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no taka była moja pierwsza myśl ale działanie Xboksa mnie zdziwiło (na g***** przeważnie nic nie działa).
     
  5. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wepnij odwrotnie i zobacz co będzie działało. Jak zadziała komputer z switch jest zwalony.
     
  6. Hareal

    Hareal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    eee no bez przesady myślałeś ze tego już nie próbowałem ?? zamieniłem miejscami x'sa z PC i tez działała tylko konsolka
     
  7. HakuinPl

    HakuinPl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    zainwestuj w sprzent nie kupuj guw**** to tak jak by gry na xboxa mialy byc wypalane na no name za 0,49 gr
     
  8. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    zmień częstotliwość odświeżania na kompie na 60Hz i looknij
     
  9. Hareal

    Hareal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam na 60Hz od początku
     
  10. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    rozdzielczość taka sama jak w xboxie ?
     
  11. Hareal

    Hareal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak 1680x1050 na obu sprzętach.
     
  12. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Grafika w kompie ma złącze vga, czy dvi i używasz przejściówki ?
     
  13. Hareal

    Hareal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    grafa ma wszystkie złącza Vga dvi i hdmi :D ale używam VGA bo tylko takie mam w monitorze.
     
  14. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To mi się pomysły skończyły :(
     
  15. Hareal

    Hareal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no cóż dzięki za pomoc switch i tak miał być tylko rozwiązaniem na ten miesiąc (w czerwcu TV kupuje) Jakoś wytrzymam przepinanie kabli przez ten miesiąc.


    eh udało mi się uporać z problemem po prostu po reinstalce systemu zapomniałem zaktualizować stery do monitora (a caly czas bylem przekonany ze to zrobiłem)
     
Wczytywanie...

Poleć forum