1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z switchem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Hareal, Maj 9, 2010.

  1. Hareal

    Hareal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    zakupiłem na allegro najprostszy switch bo chcialem podpiac konsole i pc do jednego monitora podpinam raczej dobrze
    http://img52.imageshack.us/img52/3607/zdjcie0269u.jpg

    w pierwszym wejsciu podpinam monitor w B-PC a w A-X360


    Jak przełączam na xboksa to dziala obraz jest ale jak na PC to juz obrazu nie ma czym to może być spowodowane?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. HakuinPl

    HakuinPl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    najprawdopodobniej tym ze kupiles najtansze g**** jakie bylo!! ale pewny niejestem
     
  4. Hareal

    Hareal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no taka była moja pierwsza myśl ale działanie Xboksa mnie zdziwiło (na g***** przeważnie nic nie działa).
     
  5. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wepnij odwrotnie i zobacz co będzie działało. Jak zadziała komputer z switch jest zwalony.
     
  6. Hareal

    Hareal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    eee no bez przesady myślałeś ze tego już nie próbowałem ?? zamieniłem miejscami x'sa z PC i tez działała tylko konsolka
     
  7. HakuinPl

    HakuinPl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    zainwestuj w sprzent nie kupuj guw**** to tak jak by gry na xboxa mialy byc wypalane na no name za 0,49 gr
     
  8. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    zmień częstotliwość odświeżania na kompie na 60Hz i looknij
     
  9. Hareal

    Hareal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam na 60Hz od początku
     
  10. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    rozdzielczość taka sama jak w xboxie ?
     
  11. Hareal

    Hareal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak 1680x1050 na obu sprzętach.
     
  12. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Grafika w kompie ma złącze vga, czy dvi i używasz przejściówki ?
     
  13. Hareal

    Hareal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    grafa ma wszystkie złącza Vga dvi i hdmi :D ale używam VGA bo tylko takie mam w monitorze.
     
  14. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To mi się pomysły skończyły :(
     
  15. Hareal

    Hareal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no cóż dzięki za pomoc switch i tak miał być tylko rozwiązaniem na ten miesiąc (w czerwcu TV kupuje) Jakoś wytrzymam przepinanie kabli przez ten miesiąc.


    eh udało mi się uporać z problemem po prostu po reinstalce systemu zapomniałem zaktualizować stery do monitora (a caly czas bylem przekonany ze to zrobiłem)
     

Wczytywanie...

Poleć forum