1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z sygnatura

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tomciopaluch222, Listopad 18, 2011.

  1. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Co zrobic zeby miec widoczna sygnature... bo juz nie wiem co robic i tylko widac sam link odnosnik http://www.xboxlc.com/cards/sig/newblack/palejtomasz.jpg a chcialbym zeby odrazu byla widoczna cala sygnatura jak u innych urzytkownikow..dziekuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Evel

    Evel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    Wpisz [IMG ]http://www.xboxlc.com/cards/sig/newb...alejtomasz.jpg[/IMG]
     
  4. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nie dziala...zobacz sam...
     
  5. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  6. Evel

    Evel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    Edytuj sygnaturę, tylko na początku ma być [​IMG]
     
  7. Evel

    Evel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    Powinno działać jak zrobisz tak:
    [​IMG]. Dałem ją po to aby nie wyświetlił się obrazek, tak jak poniżej. Jak dasz bez kropki to będzie tak:

    [​IMG]

    Rozumiesz? ;)
     
  8. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    daje edytuj sygnature tam Dodaj obrazek sygnatury
    Wpisz adres URL obrazka z innej strony:: Pamiętaj: Maksymalna wielkość obrazka to 500 na 200 pixeli lub 195.3 KB (może być mniejszy).
    wpisuje to co ty mi dales i nic
     
  9. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    tak wklejam to [​IMG]
     
  10. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Masz spację między IMG a ] kwdaratowym nawiasem. Musisz mieć tak
     
  11. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ok,.juz chyba,.dziala..dziekuje..mozna zamknac :):)
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. paul323
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    223
  2. Dominus PL
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    291
  3. alqu
    Odpowiedzi:
    9
    Wyświetleń:
    589
  4. marcincs
    Odpowiedzi:
    11
    Wyświetleń:
    938
  5. filemon1993
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    446

Poleć forum