1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z synchronizacją gitary do xboxa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ojciec, Maj 5, 2010.

  1. Ojciec

    Ojciec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    mam cholerny problem!
    Kupiłęm Gitare bezprzewodową, chce ja podłączyć do Xboxa. Jednak musze najpierw zsynchronizować. Naciskam ten przycisk na konsoli (ten synchronizacji) i trzymam przez cały czas - na konsoli nic się nie dzieje, nic nie miga. Potem odrazu naciskam i trzymam ten sam przycisk na gitarze. Na gitarze kręci się światełko a na konsoli nie. I tak szuka i szuka xboxa w nieskończonosć.

    Co mam robić?!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie przytrzymuj... wystarczy, że wcisniesz raz.

    też tak miałem jak przyniosłem gitare, która miałem u sąsiadki

    po kilku próbach udało się

    edit: w konsoli nie świecą się diody? może przycisk Ci padl... a spróbuj pada zsynchronizować jeszcze raz
     
  4. Ojciec

    Ojciec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A czy na Xboxie ma się coś świecić po naciśnięciu tego przycisku? Bo mi nic się nie świeci

    Nie, bop się boje że pad przestanie działać
     
  5. piter1986

    piter1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2008
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    W konsoli diody powinny "kręcić się w kółko"
     
  6. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak, światełka przy włączniku/wyłączniku powinny się "kręcić", tak samo na padzie, czy gitarze

    spróbuj przytrzymać dłużej przycisk na konsoli

    jak nic nie pomoże wyłącz całkowicie konsole z prądu... po chwili włącz ponownie i spróbuj
     
  7. piter1986

    piter1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2008
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja najpierw naciskam przycisk na gitarze i jak już kręcą się na niej diody to naciskam przycisk synchronizacji na konsoli
     
  8. Ojciec

    Ojciec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nic nie działa. Konsola poprostu nawet nie rozpoczyna szukac pada. Nie zaczyna się nic kręcić na diodach gdy wciskam przycisk na konsoli :((
    Co jest?!
     
  9. piter1986

    piter1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2008
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dziwna sprawa, czasem najgłupsza rzecz pomaga - wyłącz i włącz konsolę, może pomoże
     
  10. Ojciec

    Ojciec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nic nie działa. Mam JTAGA, może to dlatego?
     
  11. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    JTAG nie ma raczej nic do tego. Błąd tkwi raczej w technice z jaką to wykonujesz.
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wylacz konsole i jak sie wlacza to nacisnij synchro zanim jeszcze wyskoczy logo xbox. I mozliwe ze jtag robi jakies zwarcie albo po prostu padl przycisk.
     
  13. Ojciec

    Ojciec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dzięki wielkie! POMOGŁO!
     
Wczytywanie...

Poleć forum