1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z system link na rgh

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mateuszp155, Sierpień 15, 2014.

  1. mateuszp155

    mateuszp155 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gniezno, Poland, Poland
    Witam wszystkich jestem świeży w temacie rgh więc proszę o wyrozumiałość.Więc tak szukałem już na forum mojego problemu lecz nie znalazłem niestety nic.
    Mój problem polega na tym że internet,jqe360,okładki i tego typu rzeczy działają już nawet pogodę sobie skonfigurowałem ale system link nie :apologetic: dokładnie to jest tak: wchodze w opcje plugin i tam mam wszystko ustawione tylko że wciąż wyskakuje przy sprawdzaniu portów fail ale czytałem gdzieś że to jest rożnie przy sprawdzaniu z tym całym testem więc sprawdziłem na mw3 w którym mam tu23 I jest tak jak wejde na mult następnie system link potem klikam (xbox home i mam system link) wykrywa mi pokoje moge dołączyć ludzie też grają ale nie widzi mi serwerów po kliknięciu refresh w grze a w system link tak (chodzi o system link w xbox home (przycisk))jeżeli chodzi o zkładke w grze system link i wchodze do join game to nie widzi serwerów :apologetic: już drugi tydzień sie męcze i lipa.xboxa łącze kablem ethernet z laptopem i udostęniam neta dla konsoli
    mam konsole xbox 360 slim (4GB) najnowsy fsd i dysk zewnętrzny 500gb adata hc630,internet to play online.Prosił bym o pomoc z góry dziękuję.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Masz może wgrany skin "spolszczenie" jeśli tak zmień na oryginalny skin po angielsku to może być to bo ja tak miałem :)
     
  4. mateuszp155

    mateuszp155 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gniezno, Poland, Poland
    Niestety nie pomogło bo faktycznie miałem spolszczony skin ale nawet przed chwilą jak zmieniłem i spróbowałem to nie pomogło :apologetic:
     
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    wątpię że to wina skina, ewidentnie porty zablokowane, prawdopodobnie blokuje je ISP. Ten test to crap ....
     
  6. mateuszp155

    mateuszp155 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gniezno, Poland, Poland
    A co to jest ten ISP? i jak odblokować te porty w play online? jeśli to pomoże to tu jest model modemu (huawei e3131). Chyba że jest możliwość usunięcia tego ISP.
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Portów nie jest odblokujesz w play. Spróbuj bez lecz moze nie działać
     
  8. mateuszp155

    mateuszp155 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gniezno, Poland, Poland
    Pisałem w pierwszym poście że próbowałem już bez odblokowania portów.Ale dzięki za próbę pomocy.czy jestem w ogóle możliwość żeby coś wykombinować czy po prostu muszę zmienić dostawce internetu? bo ...:::Anarkad:::... pisał tu o ISP (Internet Service Provider) czyli wychodzi na to że po prostu na play online nie pogram przez neta?tu mam screeny
    tutaj mam że moge dołączyć do lobby: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 6a0da0f5405a6.bmp
    tutaj mam że dołączam do lobby : Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 409f8620ac534.bmp
    Tutaj mam że są gracze online i że dołączyłem do lobby: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 674b19c20bed2.bmp
    a tutaj nie widzi mi serwera mimo że zostałem dołączony do lobby : Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - d01db9b7cd4a1.bmp
    z góry przepraszam jeśli źle dodałem screeny ale tylko tak potrafie.jeszcze proszę o pomoc i z góry dziękuję.

    Czy ktoś jest wstanie mi pomóc?:apologetic: przepraszam za double post.

    Nie pisz posta pod postem, używaj funkcji Edytuj // Traffic
     
  9. kachniar

    kachniar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 20, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gniezno
    siema .
    mam taki sam prblem...
    porty odblokowałem wszystko porobiłem i 2 razy udało mi się pograć w GHOSTS multi na xbox 360 rgh ale po wyłączeniu konsoli znowu nie wyszukuje mi hostów , widzi system link widzi pokoje ale nie widzi serwerów ... w czym jest problem ??

    dodam ze zmieniałem porty z 4 cywrowych na 5 cyforowe i nic ... czasem mi widzi serveri i się łączy bez problemu a czasem nie ...

    Nie pisz posta pod postem, używaj funkcji Edytuj // Traffic
     
Wczytywanie...

Poleć forum