1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z System Link

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rixon, Luty 13, 2014.

  1. Rixon

    Rixon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Od niedawna posiadam przeróbkę RGH na mojej konsoli. Znudziła mnie już gra offline i chciałbym grać za pomocą System Link. Zaktualizowałem FSD do wersji 3.0b Rev775. Mój problem polega na tym, że nie mam routera, tylko udostępniam internet mobilny bezpośrednio z tableta i nie mam pojęcia jak przekierować porty. Czy z takim internetem gra przez Link w ogóle jest możliwa?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lera1n

    Lera1n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2013
    Posty:
    90
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Daleko
    będą mega lagi w/g mnie, nie zawracaj sobie tym glowy...
     
  4. Rixon

    Rixon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak gralem np. W Diablo 3 albo Wowa to nie było lagów. To jest internet mobilny a nie komórkowy.

    Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
     
  5. Paso_holik

    Paso_holik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    podstawowe pytanie jakie masz pingi jak będą wysokie będą lagi, np po lanie są pingi w granicach 30ms.
     
  6. Rixon

    Rixon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przeważnie ok 50ms.

    Czy jesli kupiłbym router 3g np. D-link to czy będę mógł bez problemu przekierowywać porty?

    Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
     
  7. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    owszem wtedy nie powinno być problemów
     
  8. Rixon

    Rixon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok dzięki.

    Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum