1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z system link

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez grochu41, Luty 13, 2012.

  1. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Siema! Mam problem odnośnie system link w Borderlands. Konsole (jedna slim 250gb oryginał, druga arcade jasper) są połączone kablem skrosowanym. W slimce odpalam oryginała, w arcade kopie (z internetu). Gra wykrywa podłączone konsole i mecz, jednak przy próbie zagrania wgl. się nie łączą i mija czas połączenia. Co może być tego przyczyną? :)

    Pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    macie ustawionego X-link kaia ?
    bez tego ani rusz
     
  4. marcinek74-10

    marcinek74-10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie prawda, X-link kai to wirtualna sieć system linka, polega na czymś podobnym do hamachi na PC. Co do problemu nie pomogę gdyż nie wiem.
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    ech to skoro nie potrafisz pomóc to po co się odzywasz ?
    owszem, jest to swojego rodzaju hamachi, owszem, tworzy się dzięki temu wirtualną sieć ale powiedz mi do jasnej ciasnej jak chcesz stworzyć sieć łącząc dwie konsole na sztywno kablem ?
    najwygodniej jest skonfigurować kaia i grać bez przeszkód.. ech, co za ludzie....
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jak chce stworzyc???
    polaczyc kablem?

    a miedzy dwoma komputerami to niby jak tworzy sie siec

    PS wg mnie problem moze byc w roznych wersjach gier i lub jakis patchy
     
  7. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Działa :) Dzięki krisr77. Wystarczyło usunąć aktualizacje na slimce.

    Pozdrawiam!
     
Wczytywanie...

Poleć forum