1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z TDU !

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ban Na Forum ?, Kwiecień 10, 2010.

  1. Ban Na Forum ?

    Ban Na Forum ? Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Witam. Jakos mnie wzielo na TDU. Oczywiscie zassalem przerobilem na 1.51 czyli wave 3 i wypalilem, wkladam do konsolki i nic wyskakuje odtworz dvd myslalem ze wina obrazu i tym razem zassalem z innego zrodla i od innego uploadera bo oddawna wypalam plyty i jestem dowsiadczony ale jeszcze sie wrzyciu z takims czyms nie spotkalem. Wiem ze jak jest odtworz dvd to zly wave ale rownierz slyszalem o takim programiku dzieki ktoremu najpierw wypalam go.
    I przed odpaleniem gry np nie tego wave ktore obsuguje dany ixtreme wkladamy go a nastepnie plytke z ta gra wie ktos jak ktos sie nazywa ??? juz 2 plytki zmarnowalem. HELP ME !!!!! :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
  4. Ban Na Forum ?

    Ban Na Forum ? Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Czyli np wkladam plytke naciskam "start" i odpalam wyjmuje plytke i wkladam gre ? czy wkladam plytke wylaczam kosnolke i wyjmuje i dopiero gierka i normalnie wypalic przez imgburn ? jako obraz ? :( Tylko ze ja mam ixtreme 1.51 zadziala to ?
     
  5. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  6. Ban Na Forum ?

    Ban Na Forum ? Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Mi pokazywalo ze to wave 1 a przerobilem na wave 3
     
  7. tosh92

    tosh92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    moze zbytnio nie pomoze ale sproboj jeszcze raz wlozyc plytke bo raz tak mialem gdy wlozylem plytke pisalo odtworz dvd a pozniej jak wlaczylem konsole to normalnie bylo wlacz gre :p
     
  8. Ban Na Forum ?

    Ban Na Forum ? Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    prubowalem i nic :(
     
  9. tosh92

    tosh92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a płytka activate.iso nie zadziałała? może przez zmianę wave 1 na wave 3 ?

    edit: A jakich płytek używasz??
     
  10. Ban Na Forum ?

    Ban Na Forum ? Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Pisalem wczesniej ze mam ixtreme 1.51 a w tym tutku ze nie dziala na 1.51 i nizej tylko 1.6 i 1.61.
    To ma ktos jakis pomysl bo zostala mi ostatnia plytka a niechcem jej marnowac
     
  11. tosh92

    tosh92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  12. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jeżeli to jest wave 1 to po kiego na wave 3 ?? żeby to było 4 wave to wtedy można zmienić
     
  13. Ban Na Forum ?

    Ban Na Forum ? Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    oczywiscie verbatimy
     
  14. Ban Na Forum ?

    Ban Na Forum ? Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    a NIE MA JAKIEGOS programiku czy cos ala'activate
     
  15. tosh92

    tosh92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jeżeli masz jeszcze te pliki z gra na kompie to zmień obraz na wave 1 i wtedy wypal chodź ja bym pewnie ściągnął od nowa grę i nic nie zmieniał jak pisałem wcześniej ;]

    edit: nie nie ma :p
     
  16. Ban Na Forum ?

    Ban Na Forum ? Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    najwyzej po plytce ale nic trudno sie muwi wypale i odpisze
     
  17. lizu2

    lizu2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    SZCZYTNA
    activate iso najlepiej rozwiąże problem
     
  18. tosh92

    tosh92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Przeczytaj Jego Problem Jeśli nadal twierdzisz ze activate.iso pomoże to poczytaj o activate.iso
     
Wczytywanie...

Poleć forum