1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z TDU

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez ManhunterPL, Luty 19, 2008.

  1. ManhunterPL

    ManhunterPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam! Mam problem, i nie wiem jak go rozwiązać, otóż gram w Test Drive Unlimited, i w trakcie jazdy czasami brakuje tekstur, gdy wjeżdżam w to, samochód spada w dół i pisze Loading, po chwili wszystko wraca do normy, wygląda mi to na to, że konsola nie nadąża wgrywać tekstur. Jest to bardzo uciążliwe, zwłaszcza gdy gra sie po sieci, wpada sie w taka dziurę i kicha, wyścig przegrany. Gre nagrałem na płytce marki Platinium prędkością 2,4x, napęd niestety nie wiem jakiej firmy bo nie wiem jak to rozpoznać, aha i przeróbka iXteme 1,4. Prosze o pomoc, nie wiem czy to wina konsolki, napędu czy może płyty. Z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Philips84

    Philips84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2007
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Odp: Problem z TDU

    na forum było jak rozpoznać jaki napęd masz, a błędy textur mogą wynikać ze źle nagranej płyty, lub zepsutej kopii gry, spróbuj nagrać na verbatimie i daj znać czy masz to samo :), aa i jak masz mozliwość sprawdzic u znajomego jakiegos czy bedzie mial to samo na tej grze to sprawdz
     
  4. ManhunterPL

    ManhunterPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Problem z TDU

    A czy nagranie w większej prędkości pomogło by coś? Bo mam płytki Philips-a, i właśnie nie wiem czy zwiększyć prędkość?
     
  5. peku

    peku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2008
    Posty:
    194
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Problem z TDU

    Jak już cos to predkosc jak najmniejsza szybciej nagrana plyta - gorszy odczyt
     
  6. Philips84

    Philips84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2007
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Odp: Problem z TDU

    nagranie na wiekszej predkosci moglo by pogorszyc sprawe, mowie ci nagraj na innej plycie verbatim !, albo idz do znajomego ktory ma xboxa i u niego sprawdz czy ma ten sam bląd, jesli ma to samo to znaczy ze kopia gry do bani tzn iso z którego wypalałeś
     
  7. peku

    peku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2008
    Posty:
    194
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Problem z TDU

    a jaką masz nagryware ?? moze to jej wina :eek:
     
  8. ManhunterPL

    ManhunterPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  9. Grzelus301

    Grzelus301 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2008
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Problem z TDU

    Moim zdaniem raczej jest to wina żle nagranej płytki. ;D Też miałem coś takiego gdy sciągnołem Burnouta Paradise i nagrałem go na płytce Platinum to gra bardzo się wieszała :D w niektórych miejscach i podobnie nie było niektórych tekstur, a gdy nagrałem ją drugi raz tylko, że na Verbatimce to wszystko chodziło gładziutko :)
     
  10. peku

    peku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2008
    Posty:
    194
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Problem z TDU

    no u mnie tez cos takiego jest. Na emtecah i memorexach gry prawie wogole nie dzialaja ale na szajsowatych omegach śmigają :D
     
  11. ManhunterPL

    ManhunterPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Problem z TDU

    Nagrałem na Philips-ie prędkością 2x i gra śmiga że aż miło tekstury szybko sie ładują tak samo jak gra, wszystko ok, dzięki chłopaki wiem że na was można liczyć. Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum