1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Tekken 6 i Assassin's Creed 2 - Odczyt!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez t0minh0, Styczeń 5, 2010.

  1. t0minh0

    t0minh0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sieradz
    Witam, jestem zielony w sprawach konsoli, mam ja od kilku dni... Pojawil sie pewien problem, ktory na pewno wiecie jak rozwiazac, ale ja jestem malo kumaty i prosilbym o takie wytlumaczenie, ktore zrozumiem - jednym slowem - POMOCY.
    Problem jest taki, ze konsola czyta mi te gry jako filmy DVD i nie mam glowy zeby pojac jak to rozwiazac. Mam IX 1.61 i LiteOn.
    Pomoc na PW lub w temacie, z gory dziekuje.

    EDIT 06.01.2010 godz 20:27 Problem rozwiazany, dzieki wszystkim za rady. Nagralem Activate.iso na DVD+R DL, postepowalem zgodnie z poradnikiem. Wynikiem calej akcji jest czytanie przez konsole problematycznych gier. Jeszcze raz wszystkim wypowiadajacym sie dziekuje :)
    PS. Jak widac byly dobrze nagrane:).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a probowales moze uzyc activate.iso?
     
  4. Szemron

    Szemron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zle nagrana... predkosc ma byc 2,4 nie koniecznie na Verbatim ale moze byc tez Emtec, lub TDK :p
     
  5. t0minh0

    t0minh0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sieradz
    Musze sprobowac z activate. Nie wiem jak pojme obsluge programu, no ale skoro tak radzisz to zobaczyc widac warto.

    Nagrane powinny byc dobrze, bo mam jeszcze kilka innych gier nagranych w ten sam sposob i one dzialaja.

    PS. Niestety, to nie ja nagrywalem te gry i nie mam pliku .iso na dysku...
     
  6. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    Nagraj activate.iso jak normalną grę. Włóż do napędu poczekaj aż odczyta płytę, wyjmij wsadź grę i graj.
     
  7. t0minh0

    t0minh0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sieradz
    Spoko, a czy musze nagrywac tak jak jest napisane w poradniku na DVD-DL czy na zwykla DVD tez moge? :)
     
  8. scofield997

    scofield997 V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdzieś w Mazowieckim
    Zmień płytę na Verbatim DVD+R DL i nagrywaj x2,4 i powinno być dobrze..A co Ci mówi ABGX jak sprawdzasz obraz z grą?
     
  9. rosinscy

    rosinscy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam ten sam problem i g**no prawda ze to wina plyty .U twojego kolegi na 1.6 beda dzialac te gry a na 1.61 nie dzialaja jakos jest to inaczej podobno trzeba wgrac Non Stealth patch ale nie wiem sam i czekam na odp
     
  10. scofield997

    scofield997 V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdzieś w Mazowieckim
    Kwestia nagrywarki pozostaje..Jakiej masz firmy i jaki model?Jak masz przeróbke 1.6 to musisz patchować gry jak nie masz Non Stealth a jak masz 1.6.1 to nic nie muszisz...zobacz co Ci pokazuje ABGX..Jaki Wave ma gra...
     
  11. scofield997

    scofield997 V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdzieś w Mazowieckim
  12. t0minh0

    t0minh0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sieradz
    Kurcze bede musial sie jutro tym zajac bo dzisiaj juz nie mam czasu. Dzieki za odp.
    mam IX 1.61 - najnowszy, naped liteon.
    abgx - musze sie zajac nim, ale najpierw sprobuje nagraj activate.iso
    jak jutro nic nie zdzialam to odswieze, na dzisiaj wszystkim dzieki ;) moze sie uda.
     
  13. rosinscy

    rosinscy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kolega nagrywal mi te gry jak do siebie na ix 1.6 a ja mam 1.61 wiec musi nagrac je jakos inaczej?nagrywal mi je wave 3 Prosze o odp
     
  14. scofield997

    scofield997 V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdzieś w Mazowieckim
    Czyli musiał spatchować do Wave 3 z Wave 4 a Ty musisz mieć jak to powiedzieć "golasa" bez patcha zmieniającego Wave'a ...
     
  15. rosinscy

    rosinscy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli co mam zrobic ?jestem w tych kwestiach zielony
     
  16. bartle

    bartle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    nagrac jeszcze raz czysty obraz iso:)
     
  17. scofield997

    scofield997 V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdzieś w Mazowieckim
    Najlepiej ściągnąć grę raz jeszcze i nagrać bez robienia niczego :p Tylko sprawdzić ABGX jaki jest jej stan - czy wszystko oki z obrazem...
     
  18. rosinscy

    rosinscy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale ja juz mam spaczowany na wave 3.A jak nagram na wave 4?(jestem zielony )
     
  19. scofield997

    scofield997 V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdzieś w Mazowieckim
    Ściągnij jeszcze raz gre tak bedzie najlepiej..
     
  20. rosinscy

    rosinscy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie mam juz premium na rapidshere :( ale ogolnie nie robic nic z plikiem iso tylko poprostu zapisac go na plytce
     
  21. scofield997

    scofield997 V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdzieś w Mazowieckim
    Ściągnij 360WavePatcher i spróbuj spatchować z Wave 3 na Wave 4 ..
     
Wczytywanie...

Poleć forum