1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z tekken 6

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez maja87, Listopad 17, 2009.

  1. maja87

    maja87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem z tą grą a mianowicie po wyjęciu płytki z activateiso wkładam tekkena i gra normalnie zaczyna działać ale jak chce sobie z menu wybrać jakąś rozgrywkę to pojawia się czarny ekran a raczej szarawy po chwili staje sie całkiem czarny i nic się nie dzieje. Myślałem że jest coś z activateiso ale jak włożyłem CoD MW2 to wszystko hula jak ta lala. Jaka może byc przyczyna problemu z tekkenem i nadmienie jeszcze że grę kupiłem a nie wypaliłem sam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TytiX

    TytiX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zabrze
    To jest kopia czy oryginał?
     
  4. MatGar

    MatGar Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak używa activate.iso to raczej kopia zapasowa można się chyba domyśleć prawda? Co do twojego problemu. Może byc poprostu zepsuty obraz, też tak kiedyś miałem z FNR 4. Ja bym proponował zgrać grę na dysk i odpalić ją z dysku, jeżeli go posiadasz, a jak nie to sciągnąć i nagrać nową bo może ktoś źle nagrał
     
  5. maja87

    maja87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chyba do orginału przeróbka i activateiso nie byłoby mi potrzebne?? :D
     
  6. maja87

    maja87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dysku jeszcze nie mam ale mam zamiar kupić. A jak zgram na dysk grę z płytki to pójdzie jak z niej nie szło??
     
  7. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Przepuść płyte przez abgx i wrzuć wynik to powiem Ci o co chodzi.
    Jeżeli zgrasz na dysk to niekoniecznie pójdzie, ale może jakimś cudem...
     
  8. maja87

    maja87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety jest to niemożliwe. Nie mam napędu dvd w kompie:D dla tego sobie sam nie nagrywam plytek:D
     
  9. MatGar

    MatGar Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Oj oj, to jeżeli masz zamiar mieć fajne gierki to pasowałoby zakupić taki napęd z nagrywarką( spokojnie za 150 zł kupisz)
     
  10. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Ale on ma pewnie notebooka i nie ma napędu. Mniejsza o to. Spróbuj u jakiegoś kumpla bo tak to trudno nam coś powiedzieć o tym obrazie.
     
  11. ByrzyKzDG

    ByrzyKzDG Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 12, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dabrowa.Gornicza
    A ja dopisze sie do problemu klegi tylko ze:
    Ja zgralem juz kilka tekkenow i kazda jaka wypalilem to moglem wywalic do kosza

    po 1sze to sie uczylem bo wszedl ten waw4 no 1sza strata

    2 wypalilem sobie Call of nowego tam musialem sie pouczyc znalesc patche i sciagnac je ale wszytko sobie wyczytalem z tego forum i sie udalo gra hula lecz inaczej jest z tekkenem

    3 sciagalem najnowszego ABGX360 i nagrywalem gry z patchami i bez ale to noc nie dalo
    i teraz nie wiem wszytko ustawialem tak jak jest opisane na forum
    gram przeciez inne gry sam sciagalem sam nagrywalem to co moge robic zle przeciez ABGX wyskakuje mi ze mam wszytko ok ale nic z tego logo 360 i tyle

    predkosc 2,4
    program :imgburn
    nagrywarka PHILIPS
    plyta VERBATIM
    >>>>??????<<<<
     
Wczytywanie...

Poleć forum