1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z tekken6

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez trojanek, Luty 27, 2010.

  1. trojanek

    trojanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    siema mam

    x1.4 i tekkena 6 pat****e go na wave2 programem waves.patcher.360
    wypalam programem imgburn lecz po wypaleniu xbox widzi gre jako film ;/
    uzywam plyt esperanza

    jakies sugestje ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tony745

    Tony745 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja mam tekkena 6 na wave4 i na plytach verbatim i mi dzialczy ladnie.
     
  4. trojanek

    trojanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    mowisz? widze ze na marne kupilem packa 10 plytek za 60zl ;p

    jaki masz ix?
     
  5. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    trojanek a nie czytasz ty wogle forum?Przecież Wave 4 nie odpalisz na 1.5.Chyba że masz Hitachi napęd.tak to potrzebujesz 1.6 minimum.
     
  6. Tony745

    Tony745 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  7. trojanek

    trojanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    ktory proponujecie ?

    bo mam 40 gierek na wave 2 :p

    a jak zrobie na ix 1.6+ bede mial wave 3 i wave 4 tylko :p

    jest jakis bajer zeby grac na wszystkich wave ?
     
  8. Demol

    Demol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    165
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    IXtreme 1.61 NS odpali ci wszystko, LT też powinien ale podobno z niektórymi patchowanymi grami ma problemy.

    Poza tym jeśli gra nie jest patchowana, a oryginalnie ma np. Wave 2 odpali ci na każdym IX.
     
Wczytywanie...

Poleć forum