1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z tekkenem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mamooth, Październik 23, 2009.

  1. mamooth

    mamooth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    Witam chcialem sobie zagrac w tekena ale tu **** brak nowego dasha, ale ja nic takiego nie zauwazylem zeby wyszedl czy cos, czy jest jakis nowy bo ja nie moglem znalezc jesli ktos by mi pomogl bylbym wdzieczny.
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tekken 6 ma wave4. musisz spatchować grę jeśli masz iX 1.5 i tyle
     
  4. mamooth

    mamooth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    no spatchowalem tak jak wave 3 i nie dziala pisze ze potrzebna aktualizacja i jak chce aktualizowac z plyty to pisze ze plyta brudna itd mial tak jeszcze ktos czy plyta poszla poprostu?
     
  5. mamooth

    mamooth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    moj blad niemialem najnowszego dasha jednak, sory za klopot temat do zamkniecia:D
    Pozdrawiam
     
  6. sebi997

    sebi997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    śląsk
    a ja mam pytanie odnosnie ixtreme 1,6 jak rozumie to mam pobrac gre spatchowac do wave3 i uzyc acitive iso ?
     
  7. Milu

    Milu XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ja wiem skąd ;P
    @up
    Nie aplikuj patcha tylko włóż płytkę z activate.iso każdorazowo przed odpaleniem gry z wave4
     
  8. lolpen

    lolpen Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nadarzyn/Warszawa
    Rozumiem że po tym może być ban, tj. przez używanie activate.iso?
     
  9. Milu

    Milu XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ja wiem skąd ;P
    @up
    Nie, przecież w obrazie gry nic nie było majstrowane (mogę się mylić, ale zapewne jest tak jak mówiłem).
     
  10. lolpen

    lolpen Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nadarzyn/Warszawa
    @UP
    Uff, już myślałem że muszę czekać na ix1.61 :D . Jak jest tak jak mówisz , to zasysam tekken'a :D
     
  11. BlaurocK

    BlaurocK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tekken

    Witam mam ten sam problem skąd moge sciągnąć aktualizacje zeby pograć w tekkena
     
  12. Riiko

    Riiko Banned

    Dołączył:
    Październik 2, 2009
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  13. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie do końca. Activate.iso wyłącza zabezpieczenia tak, żeby gra poszła, więc jest to chyba bardziej niebezpieczne niż patchowanie ;)

    Póki nie będzie nowego ABGX360, który swojego rodzaju robi te zabezpieczenia to gra przez activate.iso w wave4 jest niebezpieczne
     
  14. BlaurocK

    BlaurocK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A Dokładniej???

    Ok aktualizacje już mam wrzucam ją na pendriva ( nie zmieniam struktury folderu ) i nic sie nie dzieje POMOCY !!!

    Nie piszemy posta pod postem!!!
     
  15. mich9113

    mich9113 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Ja miałem ten sam problem.Aktualizacja na stronie M$ jest niedobra...konsola nie reaguje po zgraniu jej na pen drive'a albo płytę. Mój problem rozwiązał kolega klmx. Trzeba pobrać aktualkę z tej strony (najlepiej September 23, 2009) XBOX360 Dashboard Update Collection - (Download) Wszystko chodzi jak należy i tekken normalnie się uruchamia
     
Wczytywanie...

Poleć forum