1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z teksturami Assassin's Creed Rogue

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Mac Abra, Grudzień 19, 2014.

  1. Mac Abra

    Mac Abra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Płyta wypalona bez użycia IHasa (czyli truncated).
    Od początku nie było większych problemów, ale po pierwszej wizycie w Abstergo w pewnym momencie uciekły gdzieś tekstury i zostały zastąpione przez paletę dziwnych kolorów (różowe, fioletowe, zielone itd). Pomaga na to dopiero restart gry, ale nie na długo. Wcześniej grałem godzinę, dwie i nie było problemu, ale teraz jak jestem w grze dalej to tekstury gubią się albo od razu albo po kilku minutach, co jest bardzo frustrujące.Próbowałem już czyszczenia cache ale nic to nie daje. Więc wina będzie źle nagranej płyty czy tych niedogranych MB w trybie truncated?

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mac Abra

    Mac Abra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    [​IMG]

    Tak to wygląda po dosłowne chwili od załadowania
     
  4. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Musisz nagrać jeszcze raz bo nie dowiemy się co jest przyczyną ja stawiam na to że po prostu coś źle się nagralo
     
  5. zibi_07

    zibi_07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2014
    Posty:
    374
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Grasz z płyty czy zainstalowałeś na HDD? Wyczyść pamięć podręczną. Od tego zacznij. Jeśli nie pomoże, to nagraj płytkę on nowa.
     
  6. Mac Abra

    Mac Abra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Nie da rady nagrac na hdd bo jest nagrane używając truncate i zwykłej nagrywarki, cache czyscilem, nic nie dało, nie chce juz kolejny raz nagrywać bo i tak usunąłem przypadkowo save i nie chce mi się od nowa zaczynać
     
  7. Punisher

    Punisher Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    428
    Polubienia:
    61
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Chełm, Poland
    Też tak miałem, na statku. Problem zniknął po paru restartach. Kompletnie losowo się pojawia i równi losowo znika, już myślałem że grafika siada w 360ce
     
Wczytywanie...

Poleć forum