1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z telewizorem podlaczonym jako monitor pod PC

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marek199118, Grudzień 19, 2010.

  1. marek199118

    marek199118 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam otoż mam taki problem mam podlaczony telewizor LCD FUNAI pod Pc jako monitor i mam podlaczone system VGA i problem jest taki ze gry mi chodzily elegancko natomiast teraz gdy zainstaluje sobie jakas gierke to wlacza sie, muzyke slychac ,a obraz robi sie czarny i po chwili wyskakuje napis FORMAT NIEOBSLUGIWANY od czego to moze byc co to za problem. Prosze o POMOC.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    chłopie po co zakładsz drugi raz ten sam temat? już raz pisałes o tym w temacie "problem". uważaj bo dostaniesz warn'a od modów.
     
  4. dmoroz89

    dmoroz89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olsztyn, Poland
    podejrzewam ze musisz w grze zmienic rozdzielczosc/ odswiezania (hz) nie wiem jaki masz model TV ale przewaznie odswiezanie jest to max 60hz przy tych starych, przy nowszysch wiadomo , 100, 200 nawet 600... w grach domyslnie jest ustawione 75hz, wiec muszisz podlaczyc pc do monitora tam zmienic odswiezanie najlepiej na te 50 w grze i powinno hulac. ale oczywiscie sie moge mylic, lecz u mnie takie ustawienie pomoglo bo mialem identyczny problem np przy gta iv ;p
     
  5. MaverickPL

    MaverickPL Guest

    Albo masz ustawione zle odswierzanie, albo jakas za duza rozdzielczosc. Ewentualnie "za mala" ktorej nie obsluguje twoj TV (co sie rzadko zdarza, ale w czasach wszedobylskiego chinskiego g..., jednak sie zdarza)
     
Wczytywanie...

Poleć forum