1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z telewizorem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mkolik, Luty 18, 2010.

  1. mkolik

    mkolik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bukownica
    Jak już pewnie wiecie ;) zamierzam kupić konsolę. Mam u siebie w pokoju telewizor. Potocznie zwany pudło, czyli z tych starszych. Da się do niego podłączyć konsolę, ale jeśli tak to jak. Kolega ma konsolę, ale on ma plazmę i mówił mi, że to idzie przez HDMI i nie wie czy da się u mnie ją podłączyć.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. grzesiuzz

    grzesiuzz XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2008
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Sącz/Szczecin
    Oczywiście że się da, zwykłym kablem dołączonym do zestawu :)
     
  4. Mario28

    Mario28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
    tylko gry 60-cio hercowe nie będą ci chodziły
     
  5. mkolik

    mkolik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bukownica
    Chodzi o kabel taki jak do anteny, czy 3 kable(niebieski, zielony i bodajże różowy)?
     
  6. grzesiuzz

    grzesiuzz XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2008
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Sącz/Szczecin
  7. adik1234

    adik1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale wtedy niestety słaba grafika:(
     
  8. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Kiedys tez gralem na strym kineskopowym tv i jakos gry 60Hz normalnie bez problemu dzialaly ...
     
  9. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    Wiekszość telewizorów crt obsłuży także 60 Hz (normalnie pracują na 50Hz) - tylko niektóre 'parchy' mają z tym problem ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum