1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Title Update RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wojtekk8, Luty 17, 2013.

  1. wojtekk8

    wojtekk8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem z wgrywaniem aktualizacji do gier, niestety nie mam dysku i wszystkie save'y trzymam na pendrive i tam też chciałbym wgrać TU, kiedy chcę pobrać aktualizację z poziomu FSD mam do wyboru gdzie ją zapisać czyli SysExt i USBMUCache1 kiedy wybiorę SysExt aktualizacje się ściągają, a jak tą drugą opcję to wyskakuje po chwili powiadomienie że nie udało się pobrać TU, rozumiem że SysExt jest to pamięć flash konsoli, a USBMUCache1 pendrive sformatowany pod xbox'em tak ? Próbowałem także ściągać ręcznie TU z odpowiednim MEDIAID i wgrywać na pendrive'a za pomocą programu Horizon, udało mi się dograć tylko aktualizację do Forzy 4, a w reszcie gier kiedy wchodzę na menadżer aktualizacji widzę puste okienko, proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wojtekk8

    wojtekk8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nikt nie zna rozwiązania tego problemu ?
     
  4. PeCetoLog

    PeCetoLog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    327
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jeśli to SLIM 4GB to SysExt: jest na 4GB, ale tam są pliki dla Avatarów/Kinecta więc ja bym nie ruszał.
    Gdzie masz FSD, jak duże USB???
    USB masz sformatowane w Xie, czemu nie używasz FAT32 (łatwość przenoszenia danych)???
    W twoim przypadku (bez dysku internal/external) zainstalowałbym FSD na USB (format FAT32) i wtedy zainstalował tam
    FSD (FSD przechowuje TU w swoim folderze, czyli na USB). Zwolniłoby to przestrzeń na 4GB na dane np. DLC (mało, ale lepiej niż nic)
     
  5. wojtekk8

    wojtekk8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    FSD mam zainstalowane w pamięci flash konsoli, USB 8gb sformatowane pod xbox'em służy mi tylko na save'y oprócz tego mam dysk zewnętrzny na którym trzymam gry, dysk sformatowany pod FAT32 dlatego chciałbym wrzucać TU i DLC na pendrive, kiedy ręcznie ściągam TU pod moje MEDIAID i wrzucam przez program Horizon to jak wejdę w menadżera aktualizacji w FSD to mam puste okienko nie mogę aktywować żadnego TU, jeszcze mam pytanie odnoście SysExt ściągnąłem jedną aktualizację dla próby, jak mogę ją teraz usunąć, bo przez menadżera aktualizacji kiedy tam usuń i zresetuję konsole to dalej się pojawiają.
     
  6. PeCetoLog

    PeCetoLog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    327
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Przenieś pliki z OnboardMu0: żeby zwolnić miejsce (pewnie pamięć is full, same pliki do Forzy to 3GB)
    Zawartość OnboardMu0:\content\ przenieś na USB z File Managera.
    W katalogu 0000000000000000 są ze 2 gry arcade ( i pliki do Forzy), w E00..numer profile.
    Sprawdź numer swojego profilu, żebyś nie stracił przypadkiem jakichś save'ów (może być i w usb i w pamięci, po kopiowaniu możesz coś stracić
    Zmieścisz toto na USB 8GB i zwolnisz miejsce (gry arkade można skasować/backup), czy masz jakieś widać to w oryginalnym systemie
    Zainstaluj FSD na USB HDD, gdyż FSD przechowuje TU w Freestyle\Data\TitleUpdate\Numer HDD\"pliki"
    Po prostu na tych 4GB nie masz teraz miejsca.
    Pliki z sysext: zobacz dokładnie jak skasujesz nie te to będzie potrzebna procedura odzyskania przez instalację $systemupdate'u
     
Wczytywanie...

Poleć forum