1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Tom Clany's HAWX

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez MiSzCzU, Marzec 26, 2009.

  1. MiSzCzU

    MiSzCzU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam

    Mam Flash 1.51 i problem z HAWX, gdy sprawdzam XDVDMulleterem to wyskakują błędy:
    [​IMG]

    Wypaliłem i jak wkładam do napędu, to ukazuje się tylko logo Xbox-360.
    Nagrane na Verbatimach prędkość 2.4x.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mizuro

    Mizuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Jesteś pewien ,że masz 1.5.1 a nie 1.5?
    Jeśli masz 1.5 musisz zmodyfikować obraz programem ppf-o-matic3/abgx(Dokładnie wave3)

    Sprawdź obraz jeszcze raz programem abgx360.
    Powodzenia
     
  4. MiSzCzU

    MiSzCzU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mi wyszło takie coś:
    [​IMG]

    Dobrze, czy źle?

    PS: Da się w jakiś sposób sprawdzić wersję iXtreme?
     
  5. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    xdvdmulleter nie jest juz wspierany i będzie pluł błędami na grach z wave3. abgx pokazuje że jest ok, a czy masz odpowiedni iX to sie dowiesz jak wypalisz gre, bo albo bedzie chodzić (1.51) albo nie (starszy)
     
  6. QuickShare

    QuickShare Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Torun
    Może wina ściągniętej gry ... Najlepiej to nagrać i zobaczyć .. :)
     
  7. MiSzCzU

    MiSzCzU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Spatchowałem do wersji 1.5 i działa!
    Koleś który przerabiał mi 360-tkę prawdopodobnie jest oszustem. Mówił że jest 1.51

    PS: Czy da się w HAWX grac na dwóch?
    Jak tak to jakim klawiszem to zrobić?
     
Wczytywanie...

Poleć forum