1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Toyota RAV4 ;D

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ...:::Anarkad:::..., Wrzesień 24, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    W rav 4 mruga mi kontrolka "lampka ostrzegawcza niskiego ciśnienia w ogumieniu" a ciśnienie jest dobre bo sprawdzałem, co może być nie tak ??
    forum z toyoty jest kijowe, chyba nikt na nim nie siedzi więc zwróciłem się tu :cool:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. password

    password Banned

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2008
    Posty:
    211
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny śląsk
    odpowiedź jest prosta, szukaj czujnika, odłącz podłącz, zresetuj komputer w swojej rawce
     
  4. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Czujnik szwankuje, możliwe że się zepsuł.
     
  5. rowerser

    rowerser Sialalalalallalal V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2008
    Posty:
    586
    Polubienia:
    141
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kozie Byki
    Ja bym wywalił taką lampkę :) zbędny bubel.
     
  6. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    wie ktoś skąd ściągnąć mapy do wbudowanej navi w rav ?? model tns700 gen.5 mam jakiś obraz, zmarnowałem 5 płyt i nic;/ wczytało tylko sterowniki ale map nie czyta... męczę się już z tym 3 dni
     
  7. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    może ktoś wie jak wgrać polskie menu do tej nawigacji tns 700 gen.5 oraz skąd ściągnąć >działające< mapy??
     
  8. endione

    endione Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Białystok
    zdejmij klemy od akumulatora na 10 min a jak to nic nie da podlacz pod tester i zobacz co jest nie tak
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum