1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z trinity

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez walus1404, Styczeń 25, 2015.

  1. walus1404

    walus1404 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zambrów , Poland
    witam mam taki problem przy czytaniu nand wyskoczyl mi taki problem (Error: 250 reading block 1AA) nie moge teraz z plyta nic zrobić co to za problem dziekuje za kazda pomoc teraz wyskakuje mi cos takiego

    Checking Files
    Finished Checking Files
    Trinity Manually Selected
    Version: 00
    Wrong Version.
    Initializing nanddump1.bin..
    Trinity
    Glitch2 Selected
    Nand Initialization Finished
    ECC created
    Version: 00
    Wrong Version.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Masz BadBlocka w nand odczytaj nand jeszcze raz jeśli w tym samym miejscu wyskoczy to taki JR np remapuje go i po problemie.
     
  4. walus1404

    walus1404 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zambrów , Poland
    jr juz go remapował ale nie moge zrobic xel i go wgrac
     
  5. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Niby czemu co masz w JR ? klucz CPU masz czy zaczynasz dopiero robić.
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Nie widzi ci programatora, sprawdź kable
     
  7. walus1404

    walus1404 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zambrów , Poland
    Wielkie dzięki wszystkim kolega dexter ma rację jeden kabel mi przestał działać jak powinien pewnie załamanie albo jakaś inna przyczyną wymiana i wszystko dzisiaj już poszło
     
  8. lampik

    lampik Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a ja mam inny problem z trinity czyta, ale wgrać ECC nie można wyskakują przy każdej próbie wgrania ecc błędy ERROR, miał ktoś podobny problem ?

    na chwilę obecną jest chip założony nie x360run nie gliczuje, miga szybko zielona dioda i pędzi wiatrak.
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jaki programator? Jak jakiś oparty na pic (np matrix) to zrób w autogg
     
  10. walus1404

    walus1404 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zambrów , Poland
    Tak jak dexter pisze autogg powinno pomóc.
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Marzec 8, 2015
  11. lampik

    lampik Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak powinno "pomóc" to spoko, tak jak dexter piszesz mtx SPI ;), paczę autogg, jakieś wskazówki co zrobi by ruszył XELL ?
     
  12. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Hehe zamontowac poprawnie chip...

    Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
     
  13. lampik

    lampik Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a myślisz , że ja to źle zamontowałem ?

    no i jeszcze jedno , nie wiecie czemu AutoGG mi isę odpala i po wyborze lite-normal, zawiesza się na amen ?
     
  14. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Pytasz o wskazowki do odpalenia xell wiec odpowiadam ze wystarczy poprawnie zamontowac chip

    Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum