1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z TV LG po hdmi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez SebZab, Styczeń 29, 2014.

  1. SebZab

    SebZab Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tv LG 29ln460r
    Xbox po hdmi działa normalnie poza jedną grą - Kinect Sports. Jak ją odpalam to mam czarny obraz i tylko głos. Pomaga wyłączenie i ponowne włączenie TV. Na innych grach jest ok.
    Resetowałem ustawienia video i kombinowałem już różnymi rozdzielczościami / ustawieniami.


    Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DaJkamieniA

    DaJkamieniA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kamionka
    No ale przynajmniej działa obraz ja off i on TV to nie płacz.

    Info orso6// Post nic nie wnosi do tematu następny taki gdziekolwiek i poleci warn!!

     
  4. fkrsz

    fkrsz Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2014
    Posty:
    71
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tomaszów Mazowiecki
    DaJkamieniA jak nie znasz odpowiedzi to nie odpowiadaj, albo chociaż napisz "Dobrze ze dziala ci chociaż po wylaczeniu i wlaczeniu"

    Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 6030X przy użyciu Tapatalka
     
    1 osoba to lubi.
  5. DaJkamieniA

    DaJkamieniA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kamionka
    Hehehuchłech :D. Dobrze przepraszam :(


    orso6// Post nic nie wnosi do tematu. warn!
     
  6. xgrzesiox

    xgrzesiox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2013
    Posty:
    260
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tomaszów Lubelski
    LG często szwankują, moja Slim też tak czasem ma, Xbox 1 też i Wii. Spróbuj na innym porcie HDMI, czasem pomaga.

    Wysłane Galaktyczną mocą Asa II/Sent by Galatic power of Ace II
     
  7. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    konsola pod hdmi1, tryb obrazu - gra / pomogło czy dalej to samo?
     
  8. xgrzesiox

    xgrzesiox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2013
    Posty:
    260
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tomaszów Lubelski
    Tryb obrazu nie ma nic do rzeczy.

    Wysłane Galaktyczną mocą Asa II/Sent by Galatic power of Ace II
     
  9. SebZab

    SebZab Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tryb obrazu gra nie pomógł
    dodam jeszcze ze TV tak ma odkąd wrócił z serwisu po wymianie płyty głównej

    Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
     
  10. ixikus

    ixikus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    159
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A wczesniej było ok?

    Wysyłane z mojego HTC Desire HD A9191 za pomocą Tapatalk 2
     
  11. SebZab

    SebZab Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie było

    sprawdziłem teraz na kablu component i AV i tez jest ten sam problem
    Na drugim telewizorze nie mam tego błędu.

    Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
     
  12. xgrzesiox

    xgrzesiox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2013
    Posty:
    260
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tomaszów Lubelski
    Czyli magiczne pudło telewizorni mówi Xbox'owi papa. TV na gwarancję niech ci nowy dadzą :D

    Wysłane Galaktyczną mocą Asa II/Sent by Galatic power of Ace II
     
  13. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    w tej sytuacji może i nie ale hdmi1 jest polecane do PC a także konsol (to by moglo pomóc) ...a tryb gra daje najmniejszy input lag :p

    zainstaluj najnowszy soft do tv jeśli jeszcze tego nie zrobileś :)
     
  14. SebZab

    SebZab Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam wgrany najnowszy soft
     
Wczytywanie...

Poleć forum