1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z tv po podłączeniu hdmi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Wyro20, Sierpień 16, 2011.

  1. Wyro20

    Wyro20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    cześć
    mam xboxa 360 elite i po podłączeniu go do tv kablem hdmi (samsung `42 plazma hd ready) wyświetla mi "tryb niedostępny".
    Nie wiem co mam zrobić, ponieważ u kolegów na telewizorach innej firmy normalnie śmiga. Dodam że zmiana rozdzielczości w xboxie nie pomaga, obojętnie czy dam 480 czy 720 czy 1080 nie działa.
    Z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zmien port hdmi w tv

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  4. Wyro20

    Wyro20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli że jak ? mam tylko jedno wejście jak o to chodzi
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    No to nic tu nie wykombinujemy. No.chyba ze tv ma cos w opcjach hdmi

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  6. Wyro20

    Wyro20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no bo przez kabel component chodzi, a dekoder przez kabel hdmi też chodzi
     
  7. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    Włącz w konsoli wyświetl wykryte ustawienia chyba jakoś tak to było jest to w wyświetlasz po prostu włącz a jak było to wyłącz.
     
  8. Wyro20

    Wyro20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. Scander

    Scander Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/problem-z-hdmi-99040.html
    Było! Musisz w konsoli zmienić na 720p.
     
Wczytywanie...

Poleć forum