1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z TV

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez TheDarkKnight, Wrzesień 28, 2010.

  1. TheDarkKnight

    TheDarkKnight Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    160
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Wielkopolska
    Witam, kieruje sie z małym problemem odnośnie mojego TV. Mam telewizor plazmowy LG 42-calowy, korzystałem dotąd z normalnych programów + jeszcze chyba 2 albo 3 dodatkowe były - TVP 1 , TVP 2 , TVP 3 , Polsat , TVN , TV4 , TV Puls. Wszystko było ok, a teraz nagle nie ma praktycznie wogóle programów (jest TVP 1 i 2, ale obraz do niczego..) i chciałem sie zapytać co można w tym przypadku zrobić, robiłem wyszukiwanie automatyczne i nic nie dało, oprócz tego że zaśnieżone TVP 1 i 2 są. Zna się ktoś na tym? Jutro mecz na Polsacie, nie chce przegapić :)
    za odpowiedzi podziękuję :>

    EDIT.
    Dodam, że antena jest ustawiona tak jak była. Pomóżcie!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Mam ten sam problem tyle, że z TV Szajsunga 32" . A jaką masz antenę? Dość nową? Obsługuje analog i cyfrowy?

    Na TV crt w drugim pokoju wszystko bangla znakomicie ale to na 99% wina mojej anteny bo jest bardzo stara.
     
  4. TheDarkKnight

    TheDarkKnight Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    160
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Wielkopolska
    Oj, antena już trochę ma... Ale przedwczoraj jeszcze wszystko było ok, nie wiem co ja zrobiłem że się wszystko spaprało...
     
  5. bartoszKSSG

    bartoszKSSG Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    253
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    66-400
    moze wina pogody i stąd problemy w transmisji
     
  6. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A ja na swoim telewizorze LG mam taki problem że nagle zgubił polsat, tvn, puls, tv4. Zrobiłem stronienie automatyczne. I znalazło mi tvn warszawa,tvp1,tvp2,tvp3.

    Ps-Używasz analogu czy mpeg4?
     
  7. TheDarkKnight

    TheDarkKnight Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    160
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Wielkopolska
    Oj tego to nie wiem... :) mam teraz TVP 1, 2, 3 i Polsat, ale przedtem miałem jeszcze TVN, TV Puls i TV4... na dodatku programy są rozsypane, np. Polsat jest na "11" zamiast na "4" itd. Nie wiem, może jak pokombinuje z anteną to coś tam się poprawi, ale ogólnie chodziło mi o Polsat, bo wczoraj był mecz, na szczęście wszystko z Polsatem ok :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum