1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z tworzeniem konta na XBL

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pepa, Sierpień 13, 2009.

  1. pepa

    pepa Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam dzisiaj miałem znajomemu założyć konto na XBL ma on nową konsolę Arcade Jasper ze sklepu nie żadna używana.Daje podczas rejstracji e-mail , hasło
    i powtarzam hasło daje dalej i cały czas wyskakuje Nie można obecnie połączyć z usługą XBL , spróbuj później.Wie ktoś co tu jest nie tak.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rakso01

    rakso01 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam od wczoraj ten sam problem, Probuje zalozyc nowe konto na XBL aby wykorzystac darmowego golda i nie da rady, e-mail , hasło
    i powtarzam hasło daje dalej i cały czas wyskakuje Nie można obecnie połączyć z usługą XBL , spróbuj później.
     
  4. zary

    zary Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Dokładnie mój kolega ma to samo. Możliwe że to servery od ściągania dashborda są przeciążone ?
     
  5. Jasiiu18

    Jasiiu18 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja mam to samo co rakso dzisiaj kupilem sobie kabla robi i dup :(

    wiem ktos kiedy bedzie mozna sie rejstrowac ?
     
  6. rakso01

    rakso01 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Trzeba zmienic ustawienia regionalne z Polskiego na USA albo UK i bedzie dzialac. moja konsola - ustawienia konsoli - język i ustawienia regionalne - ustawienia regionalne.
     
  7. Jasiiu18

    Jasiiu18 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dziala :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum