1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z UFC 3 I XboX 360 SLIM

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dawidq92, Luty 21, 2012.

  1. dawidq92

    dawidq92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mój problem polega na tym ze po załączeniu gry ufc 3 czasami konsola odmawia posluszenstwa a mianowicie,
    wlonczajac tryb kariery wszystko fajnie smiga ale jezeli bym chcial zagrac z kolega 1 na 1 to podczas wyboru zawodnikow
    naped w konsoli sie tak jagby wylancza i nie czyta plyty przez co sie zacina i musze od nowa zalanczac, jedynie da sie tego uniknac w taki sposob ze szybko musze wybrac zawodnika i przejsc do walki a jesli chwile dluzej jestem w trybie wyboru zawodnikow to sie wylancza naped.!!
    poradzcie co to moze byc sprawdzalem na 2 konsolach xbox 360 slim 250 gm i te same efekty ;/ i dzieje sie to tylko w tej grze pozostałe chodza bez zazutów
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    płyta oryginalna czy kopia ?
     
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Zainstaluj na dysku, jak się nie uda i przy jakimś % wyskoczy błąd, to płyta źle nagrana, albo uszkodzona.
     
  5. dawidq92

    dawidq92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płyta orginalna kupiona 18 lutego w saturnie a moze glupio zabrzmi jak zainstalowac na dysku.?
     
  6. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Naciśnij Y przy wyborze płyty. Będzie taka opcja. Pamiętaj że gra i tak będzie wymagać płyty do uruchomienia.

    Sent from my Optimus 2X using Tapatalk
     
  7. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Jeśli pomimo to nie zadziała to oddaj płytę do sklepu na gwarancje jako uszkodzoną. Buble się zdarzają
     
  8. dawidq92

    dawidq92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no chyba musze oddac plytke na gwarancje bo wyskoczyl blad ze nie mozna odczytac dysku ze moze byc zarysowany albo brudny a plytka ma 4 dni i szanuje swoj sprzet..


    dzieki bardzo chlopaki za pomoc jutro tam pojade po teraz praca czeka
     
Wczytywanie...

Poleć forum