1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z UFC Undisputed 2010

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Klossu88, Wrzesień 13, 2010.

  1. Klossu88

    Klossu88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Po dłuższym czasie przerwy od konsoli sciagnalem sobie UFC Undisputed 2010, jak zwykle spatchowalem 3rd wave patch'em, wypalilem i wszystko z poczatku bylo ok ale teraz niestety gra strasznie sie wiesza, nie laduje itd. Nie pomoglo nawet ponowne nagranie plytki. Wie ktos gdzie moze lezec przyczyna?

    Dzieki i pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Warmin

    Warmin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Legnica
    na jakich płytkach i w jakiej prędkości
     
  4. Klossu88

    Klossu88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Verbatimy, predkosc 2x - tak jak zwykle.
     
  5. wybielacz

    wybielacz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    może wina leży w napędzie konsoli, po jakimś czasie na laserze zbiera sie co utrudnia odczyt płyt.
     
  6. Klossu88

    Klossu88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprobuje wypalic inna gre i zobacze czy bedzie tak samo. Jesli chodzi o laser to trzeba by wymieniac tylko naped i przerabiac od nowa konsole?
     
  7. wybielacz

    wybielacz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli to rzeczywiście tylko zakurzony laser to można go przeczyścić jakims alkoholem, ale musiałbyś rozebrać wtedy konsolę i napęd.
     
  8. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    zgraj gre na dysk jezeli nie bedzie chciala sie zgrac to znaczy,ze sie zle wypalila
     
  9. Klossu88

    Klossu88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wypalilem wczoraj inna gierke i wszystko chodzi poprawnie, takze stawiam tutaj na zla wersje bo raczej niemozliwe zeby nagralo sie zle 3 razy z rzedu.
     
  10. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    mozliwe,jezeli sciagles gre z z plikiem .dvd i jest cos z nim nietak to bardzo prawdopodobne,najlepiej usun ten plik i pozwol abgx360 utworzyc nowy
     
  11. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Ja przy UFC Undisputed 2010 mam czasami tak że przy loading'u walki mi się zwiesza ale dzieje się to rzadko. Najprawdopodniej zły obraz u mnie jak i u Ciebie
     
  12. Klossu88

    Klossu88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A mozesz Venom wyjasnic jak to zrobic krok po kroku dla kompletnego laika? :)
     
  13. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    w katalogu z gra masz dwa pliki,jeden .iso duzy i jeden .dvd pare kilo zajmuje,usowasz ten maly i odpalasz sprawdzanie obrazu gry na abgx360,wtedy program sam stworzy plik .dvd tym razem poprawny i wypalasz przez clonecd z predkoscia 2,4x i musi dzialac,mam nadzieje ze znasz zasade dzialania abgx360...?
     
  14. Klossu88

    Klossu88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Szczerze to nie do konca?:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum