1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z UFC

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dj_orzel00, Lipiec 25, 2009.

  1. dj_orzel00

    dj_orzel00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Problemem jest to ze wypalilem UFC na plytce jak kazda inna i pisze mi odtworz DVD. Nie wiem czy sciaglem gre z jakims stealth patchem? Nie wiem o co wogole w tym chodzi. Jakiego mam ixtreme tez nie wiem nawet jak to sprawdzic. Prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. zary

    zary Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Jeżeli nie wgrasz minimum flasha 1.51 to każda nowa gra którą ściągniesz nie będzie ci chodziła
     
  5. dj_orzel00

    dj_orzel00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak mam wgrac samodzielnie tego flasha?? Przerabialem konsole w listopadzie 2008 z liteon na samsunga. Jak to zrobic samemu nie chce znowu placic za przerobke konsoli
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie musisz przerabiać znowu konsoli. Wejdź w ten link od kolegi igorro i tam masz wyjaśnione krok po kroku co musisz robić, żeby nowsze gry chodziły na starszej przeróbce

    @Zary - nie wprowadzaj ludzi w błąd, bo tak jak już powiedziałem jest sposób, żeby nowe gry chodziły na starszym IX
     
  7. dj_orzel00

    dj_orzel00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wlasnie wybralem ten alternatywny spsob i wypalam plytke. NIe gram przez XBL wiec nie mam sie czym martwic, waznejest to aby mi poszla gierka. Mam jeszcze jedno pytanko. Czykazda gre ktora wyjdzie musze patchowac??
     
  8. Jacław

    Jacław V.I.P V.I.P Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2009
    Posty:
    523
    Polubienia:
    192
    Punkty za osiągnięcia:
    43
  9. dj_orzel00

    dj_orzel00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wielkie dzieki za poradnik. Wszystko dziala. Dzieki za pomoc.
     
  10. Azaroth94

    Azaroth94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    33
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie chcę zakładać nowego tematu ale czy na ixtreme 1.6 chodzą wsystkie bez żadnych patchy itp ? tylko ten stealth patch ?
     
  11. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    wystarczy ze sprawdzisz obraz abgx360 i powinny wszystkie działać.
     
  12. Azaroth94

    Azaroth94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    33
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dzięki za szybką odpowiedź :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum