1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z updatem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ryanekk, Lipiec 5, 2011.

  1. ryanekk

    ryanekk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam po zakupieniu sensora kinect instaluje aktualizacje systemu i podczas niej wyskakuje błąd 3151 335a 1600 2203 c000 001 .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jaka to aktualizaja jak najnowsza, to moze masz naped zamieniony, lub ixtreme.

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  4. ryanekk

    ryanekk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak mam więc co na to poradzić?
     
  5. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Kinect nie wymaga najnowszego Dasha.
    Podobno przy pierwszym uruchomieniu dogrywa jakieś sterowniki(?).
    Fakt faktem, nie łączy się online.
    Jeżeli masz taką możliwość, to sprawdź kinecta na innej konsoli.

    Napisz jeszcze jaki masz aktualnie Dash i jaką przeróbkę.
     
  6. ryanekk

    ryanekk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ostatni raz aktualizowałem konsole końcem kwietnia 2011 , a kiedy dziś kupiłem kinect podpinam go wyskakuje komunikat że trzeba zaktualizować system aby użyć kinecta -_- a przeróbka to ixtream 1.6
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To wsadz gre z zestawu kinect, zaktualizuje sie. Najnowszy dash powinien bez problemu wylasowac przerobke, lecz bywaa problemy trzeba miec stock

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  8. ryanekk

    ryanekk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    po włożeniu płyty wyskakuje komunikat że potrzebna jest aktualizacja systemu zeby grać w tą gre -_- mój dash to 2.0.12625.0 i szczerze to bardziej zalezy mi na instalacji sensora niz na aktualizacji ale jak mam tego dokonać bez tego ? nie można jakoś zainstalować sterowników od kinecta manualinie np. przez usb bo w pudełku z urządzeniem nie miałem zadnej płyty ze sterownikami jedynie grę
     
  9. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  10. szychabarca

    szychabarca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    427
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Barcelona
    Ja też kupiłem dziś Kinecta i gdy podłączysz go do konsoli to przy pierwszym uruchomieniu wyskoczy komunikat o aktualizacji i musisz ją zaakceptować bo inaczej Kinect nie będzie działał. Nie bój się kopie zapasowe będą ci działać bo Kinect zainstaluje star dash z października. Ja posiadam obecnie 2.0.21625.0 i taki pozostał po zainstalowaniu aktualizacji z Kinecta.
     
  11. ryanekk

    ryanekk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no ale ja mam normalnie w menu ustawienia sensora kinect itd a mimo to mam komunikat o aktualizacji systemu zeby mi dzialal sensor -_-
     
  12. ryanekk

    ryanekk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    może wystarczy zaktualizować kinect dash tylko nie wiem skąd go pobrać -_-
     
  13. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Daj normalnie tę aktualizację z kinecta.
    Nic Ci się nie stanie.
    Nie kombinuj z innymi dashami.
     
  14. ryanekk

    ryanekk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chyba mnie nie rozumiecie troche musze dac screeny
     
  15. ryanekk

    ryanekk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    prosze komunikat kiedy podłączam kinecta Imageshack - imag0095c.jpg a i dziwne jest to że równocześnie pojawia się na dole komunikat że wykryto kinecta i że jak się zmeczy to trzeba odpocząć itd . a przecież ja już mam chyba update z kinectem o prosze mam to w menu :Imageshack - imag0096dw.jpg
     
Wczytywanie...

Poleć forum