1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Ups przesylka :/

Temat na forum 'Off-Topic' rozpoczęty przez TardySauce21, Kwiecień 11, 2014.

  1. TardySauce21

    TardySauce21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Berlin
    Problem z Ups przesylka a wiec zrobilem zlecenie przeslali mi strone do ups wchodze na zaplanuj odbior i wszystko podaje i caly czas mam Przepraszamy. Nie obsługujemy wprowadzonego kodu pocztowego. Niewiem co robic z gory dzieki :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. f1older

    f1older Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    696
    Polubienia:
    183
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Evergreen Terrace 742
    no skoro piszą, że problem z kodem, to chociaż tu napisz, w jakim formacie ten kod wprowadzasz...
    bo z fusów wróżyć ciężko. ;P
     
  4. TardySauce21

    TardySauce21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Berlin
    Dziękuję w sza pomoc lecz juz poradzilem sobie

    Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
     
  5. sputnik

    sputnik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraków
     
  6. TardySauce21

    TardySauce21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Berlin
    Ja mieszkam na wsi a musialem dac kod pobliskiego miasteczka chyba ja tak zrobilem i działa

    Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
     
  7. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    no przeciez kod pocztowy podajesz swojej poczty a nie miejsca gdzie mieszkasz, swoja miejscowosc wpisuje sie jako ulice a w miejscowosci poczte, tak bylo od zawsze
     
  8. sputnik

    sputnik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraków
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
     
Wczytywanie...

Poleć forum