1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Urachamianiem Gier...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez piotrdb80, Listopad 16, 2013.

  1. piotrdb80

    piotrdb80 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Southampton
    Witam. Niedawno zabyłem x360 z pozornie wyglądająco małą wadą. Otóż, gdy włożę płytę z grą na chwile robi sie czarny ekran (TV traci sygnał z kabla a konsola jakby się wyłączała na sekundę) i pojawia się biały ekran z napisem w różnych językach: "To play this disc , put it in an xbox 360 console." .
    Konsole swoją drogą wyczyscilem (to co bylo w srodku to byla masakra .), wlacznie z napedem i zmianami past.
    Naped: Hitachi
    MOBO: Falcon
    Data produkcji: 2008-10-21
    Proszę o jakąś pomoc... z góry dziękuję.
    PS. Płyty audio z muzyką działają bez problemu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Błędny klucz i napęd nie z tej konsoli. Trzeba odzyskać klucz przez rgh lub zrobić rgh na stałe.

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
    1 osoba to lubi.
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Kolejny problem w tej konsoli to napęd nie jest oryginalny. Trzeba zakupić napęd, najlepsze rozwiązanie to rgh

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Tam juz liteon siedzial.

    Wysyłane z mojego GT-I8190N za pomocą Tapatalk 2
     
  6. piotrdb80

    piotrdb80 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Southampton
    ale gdy bede mial tego lite on to wszystko bedzie dzialac ? Cze cos jeszcze bede musial zrobic ?
     
  7. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Nie będzie ok bo i tak.musisz zrobić rgh żeby klucz z płyty wydobyć. A wtedy nie ma już chyba sensu wkładać napędu.

    Wysłane z Galaxy S+
     
Wczytywanie...

Poleć forum