1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z uruchamianiem gier (wave 4)

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez evilcry, Listopad 19, 2009.

  1. evilcry

    evilcry Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Na konsoli mam iXtrime 1.61. Probowałem odpalić grę Dragon's Age oraz Tropico 3 (abgx wszystko na zielono oprocz stealth verification - to juz mnie nie obchodzi bo i tak mam banana :p), niestety konsola probuje mi te gry odtwarzać jako film... Po spaczowaniu Dragon's Age na wave 3 odpala sie juz normalnie (zacina sie tylko dzwiek w filmikach tez nie wiem dlaczego). Moze mi ktos wyjasnic jaki jest tego powod? Czy to mozliwe ze wgrali mi soft 1.6 zamiast 1.61? Spotkal sie ktos z czyms takim wczesniej? Dodam ze wszystkie gry wave 3 dzialaly bez problemow.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Pewnie masz liteona i masz iX 1.6... jasno widać zresztą że nie możesz mieć iX 1.61
     
  4. lXBOXl360l

    lXBOXl360l Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2009
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jeśli ci niedziała wave 4 to masz 1.6.
    Cięcia dźwięku to dlatego, że nagrałeś za wysoką prędkością, na taniej płycie albo nie zainstalowałeś gry na HDD konsoli.
     
  5. skubi234

    skubi234 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Pewnie jest tak jak kolega wyżej napisał zrobili cię w konia.
     
  6. arturkorzon

    arturkorzon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam rowniez mam ten sam problem. w sumie zaczne od tego ze dawno nie bylem na forum i pierwszy raz zobaczylem gry i nazwe obok wave3 lub wave4(nie mam zielonego pojecia o co z tym chodzi)zawsze sciagalem gry i bylo wszystko dobrze, ostatnio sciagnalem call of duty i lipa.Dodam ze posiadam Liteon naped(nie wiem jaki mam ixtreme wyslalem konsole do przerobki i tyle)czy teraz muszed sciagac gry wylacznie z odpowiednim wave a jesli tal to z jakim.Dziekuje
     
  7. evilcry

    evilcry Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie wiem nie znam sie na tym, facet ktory skasowal mnie na 50zl twierdzil usilnie ze to najnowszy soft czyli ten 1.61. No trudno, lepiej sie dowiedziec pozno niz wcale.

    Plytki na jakie nagrywam to Verbatimy +R z predkoscia x2.4. A na HDD nie nagram bo mi banana wsadzili w styki :p

    Liteon sprawia jakies problemy przy 4 wave? Czy chodzilo Ci o to zacinanie dzwiekow?
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Chodziło o to, że dla Liteona nie ma iX 1.61 ;)

    @2UP:

    Musisz patchować grę albo używać activate.iso. Wpisz sobie w wyszkiwarkę wave4 patch / activate.iso a znajdziesz wszystko
     
  9. arturkorzon

    arturkorzon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale ja patchowalem z wave4 na wave3 ponownie uruchomnilem abgx i te same błedy.
     
  10. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    hmm ściągnij najpierw nowego abgx, który obsługuje gry z wave4 ;)
     
  11. nowiknowik

    nowiknowik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    czyli nie zaszalejemy ze starym abx :confused:
     
  12. arturkorzon

    arturkorzon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zrobilem tak jak napisales(nowy abgx), wszyskie bledy usuneło poza Video,V0,V1, PFI CRC does not match.DMI is unverified
     
  13. arturkorzon

    arturkorzon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zrobilem tak jak napisales, wszyskie bledy usuneło poza Video,V0,V1, PFI CRC does not match.DMI is unverified
     
Wczytywanie...

Poleć forum