1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Uruchomieniem Assasins Creed III

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez BielskiDran, Lipiec 21, 2011.

  1. BielskiDran

    BielskiDran Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jestem turbo świeżakiem więc proszę o wyrozumiałość :) Otóż problem przedstawia się w ten sposób: pożyczyłem iXa od kumpla który obecnie jest na wyjeździe. (on też turbo-świeżak) nie wiem jaki ma napęd (czytałem ze to ma znaczenie ale nie wiem jak to sprawdzić), nie wiem jaki to X (chodzi o rok bo to chyba tez ma znaczenie) ale chciałem sobie pograc w assasina. Owszem pograłem, na PenDirve'a zgrałem "update title" i chodziło nawet przyjemnie poza momentami gdy cisnienie podskakiwało z powodu "przetrzyj nośnik miekka szmatką". ale dzisiaj czar prysnął musiałem owego Pen'a wyciągnąć z konsoli i po ponownym wsadzeniu go już nie działa, zaraz po "zagraj w gre" pojawia sie czarny ekran. byłbym niesamowicie wdzięczny gdyby mi ktoś podpowiedział co mógłbym zrobić.
    Z góry wielkie dzięki znawcą tematu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Assassin's Creed 3 będzie dopiero w 2012 roku, albo później.
     
  4. BielskiDran

    BielskiDran Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    oczywiscie chodzi o brotherhood :) ehhh
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Napęd i konsola nie mają żadnego znaczenia. Jeśli dobrze rozumiem zainstalowałeś grę na dysku i zrobiłeś aktualizacje z pendrive'a. Jeśli tak, to pewnie dograło się nowe ap2.5 i dlatego nie działa. Jaki masz dash i lt w konsoli? Nie robiłem update gier z pamięci przenośnej, ale jeśli jest taka możliwość, to skasuj tą aktualizację.
     
  6. BielskiDran

    BielskiDran Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wiesz co nie instalowałem gry na dysku twardym bo chyba to masz na myśli, gram "z płyty" czyli wsadzam do napędu i wciskam "graj w gre"
    sugerujesz usunąć aktualizację, pytanie jak ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum