1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z uruchomieniem Black ops 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kano123, Listopad 9, 2012.

  1. kano123

    kano123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2012
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam wszystkich, nagrałem wczoraj black opsa 2 ale po wlozeniu do konsoli po chwili poojawia sie napis nie rozpoznany dysk, myslalem ze cos sie zle nagralo wiec nagralem jeszcze raz ale znowu to samo, nagrywalem na plycie Verbatim DVD+R DL imgburnem z predjkoscia 2,4x wczesniej przepuscilem obraz przez ABGX. ale wczesniejsze gry ktore nagralem czyta odrazu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. klekotpl

    klekotpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    torun
    jakie masz LT i jaka nagrywarka nagrywałes - proponuje nagrywac predkoscia razy 1
     
  4. kano123

    kano123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2012
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam LT+ 3.0 nagrywałem zwykłą nagrywarką, teraz nagralem sobie też MoH i po uruchomieniu pojawia sie czarny ekran i sie nie wlacza.

    odpowie ktoś?

    Ref co 24h!!!//Laki88
     
  5. Plaster

    Plaster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    To jest wina nagrywarki miałem podobnie gdy nagrywałem zwykłą, kup ihas i wszystko będzie działać.
     
  6. kano123

    kano123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2012
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale niektorzy nagrali zykla nagrywarka i im pieknie wszystko chodzi, ja tez wczesniejsze gry nagrywalem zwyla i smiga.
     
  7. kamileqPL

    kamileqPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2012
    Posty:
    310
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Odp: problem z uruchomieniem Black ops 2

    Ja nagralem zwykła i mi black ops dziala

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  8. kano123

    kano123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2012
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    @up

    A pobierałeś wersje iMars czy P2P? i skad pobierałeś?
     
  9. kamileqPL

    kamileqPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2012
    Posty:
    310
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Odp: problem z uruchomieniem Black ops 2

    Imars

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  10. pietaszek

    pietaszek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja pobrałem P2P i tosamo sie dzieje zawiesza sie proszęo pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum