1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z uruchomieniem gier po ponownej przeróbce

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Foczus, Maj 9, 2012.

  1. Foczus

    Foczus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich.
    w skrócie opiszę swój problem. Jakis czas temu chciałem pograć w Fifę 12 lecz dokonała ona aktualizacji dasha i musiałem ponownie przerobić konsolę. Mam wersję Arcade napęd Benq i przeróbkę Lt2.0. Niestety po tej przeróbce część gier nie chce działać (mimo że wcześniej działały). Po włożeniu płyty wyskakuje komunikat "płyta nieobsługiwalna", dotyczy to m.in. COD Black Ops, Halo Reach a ostatnio nawet Battlefield 3. Moglibyście mi pomóc?
    Jestem nowy na forum i niestety nie potrafiłem znaleźć podobnego problemu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  4. Foczus

    Foczus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pomimo że nie mam Lt3.0?
     
  5. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Tak

    Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
     
  6. Foczus

    Foczus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzięki za pomoc. Mam nadzieję że się uda.
    Pozdro
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  8. Foczus

    Foczus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    właśnie wcześniej próbowałem korzystać z Twojego poradnika ale miałem problem ze zrozumieniem go :) może teraz się uda.
     
  9. Foczus

    Foczus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    niestety pomimo usilnych starań nadal mam ten sam problem. wiecie co może być nie tak?
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nagraj iHAS'em z LT MAX i FW pod odpowiednie płyty.
     
  11. Foczus

    Foczus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a mógłbym to dostać w polskim języku :) bo niestety nie kumam ( mogą być odnośniki)
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    http://nickthegr33k.eu/iXtreme_Burner_Max_Tutorial.pdf

    http://xboxforum.pl/aktualnosci-9/ixtreme-burner-max-firmwares-juz-jest-105953/ --> Post #278 (Jeśli nagrywasz na Verbatim'ach, to nie musisz tego robić, bo postępując zgodnie z tutorialem masz wgrane FW pod te płyty).
     
Wczytywanie...

Poleć forum