1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z uruchomieniem gier

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez dawidsfuturx, Listopad 3, 2008.

  1. dawidsfuturx

    dawidsfuturx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam Panowie mam pewien problem, jako, że dziś uruchomiłem 1 raz mojego xboxa, to nie za bardzo wiem o co moze chodzić
    wkładam do napędu płyte z grą (orginał, pes 2008) i chwile po ukazaniu loga konsoli widze napis " to play this disc, put it in xbox 360 console
    troche tego nie rozumiem, bo właśnie w niej jest...
    w faq nic nie znalazłem na ten tamat
    i jeszcze jedno czy da sie skopiować demo nagrane na płycie dvd, na dysk konsoli?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Odp: Problem z uruchomieniem gier

    Czy aby napewno to oryginał ? Gdzie go kupiłes ? Zrob zdjecie plytki.
     
  4. dawidsfuturx

    dawidsfuturx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Problem z uruchomieniem gier

    tak, gra kupiona na tej aukcji
    http://allegro.pl/item440966750_2_pady_gra_i_sluchawki_xbox_360.html
    rozumiem, że dem nie można zgrac na dysk?
    ale ale wyszedł nowy dashboard, jakbym go wgrał i spróbował skopiowac demo z plyty na dysk, bedzie chodzić?
    na dniach powininem mieć pare innych org gier, także sprawdze, czy to wina gry, czy konsoli
    p.s
    jeszcze jedno gdyby okazała sie to wina napędy, gwarancji nie ma (zerwana plomba) moge włożyć do konsoli napęd liteon? bedzie działało, czy trzeba jakieś "klucze" zmieniać
    pzdr i dzięuje za odp

    edit
    no i tak nagrałem sobie demo nfs pro street, xbox widzi to jako płyte z róznymi danymi, w bibliotece gier tego nei ma, mp3 z cd chodzą normalnie, więc nie rozumiem, xbox nie widzi plyt jako gry? moze być to wina lasera?
     
  5. c4prio

    c4prio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Problem z uruchomieniem gier

    Witam,
    Mam podobny problem , ale chodzi o przegrywaną płytkę pod flashowanym napędem.
    Zastanawia mnie co może być przyczyną tego problemu.
    Gierka przetestowana na innym Xklocku i ponoć działała w 100%

    Sprawdzałem też przegrywaną gierkę fallout 3 i trybiło normalnie.
    Jest taka możliwość że gra została nagrana ze zbyt wielką prędkością niż taką jaką obsługuje napęd (po flashu ustawilem prędkość na x8)

    pozdrawiam.
     
  6. dawidsfuturx

    dawidsfuturx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Problem z uruchomieniem gier

    no i już wiem co jest nei tak, zostałem mozna powiedzięc torche och@jany przez sprzedawce, w xboxksie mam nieorginalny naped z innym kluczem...
    dupa zimna
    pzdr
     
  7. Shark X006

    Shark X006 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam problem z updatem fallout3 do v 1.5.
    Mozecie mi pomoc i powiedziec jak to zrobic? niestety nie aktualizuje sie automatycznie przy wlaczeniu gry i w zwiazku z tym nie moge odpalic broken steel, ktore sobie sciagnalem..
    czy moze miec to zwiazek z ustawieniami regionalnymi albo polska wersja gry?
    dzieki
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie włączysz tego jeśli masz Polską wersję gry
     
Wczytywanie...

Poleć forum