1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z uruchomieniem gier.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez aiwen, Luty 6, 2012.

  1. aiwen

    aiwen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie jako laik do profesjonalistów. Nagrałem Battlefield 3 RF XBOX360-XPG oraz NFS RUN. Próbowałem img burn oraz Clone CD. Proces nagrywania był udany. Niestety nie mogę jej w ogóle uruchomić, nie wyskakuje żaden błąd... Jest napisane "Zagraj w grę"... po kliknięciu pojawia się tylko czarny ekran na kilka sekund i wraca do ekranu startowego. Nie mogę też jej w ogóle zainstalować na dysku.... Macie może jakieś rozwiązanie problemu? Z góry dziękuję za wszystkie podpowiedzi....
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lakiluk2424

    lakiluk2424 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    123
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przy nagrywaniu zaznaczyłeś "nagrywaj do osiągnięcia medium" ??

    Lub tutaj będzie kwestia LT i dasha:ambivalence:
     
  4. aiwen

    aiwen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zaznaczyłem

    nie znam sie, ostatnio robilem flesha pod fifa 2012... teraz musi byc cos nowego?
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    fifa12 działa już na lt 1.9 Do bf3 musisz mieć lt 2.0, lub 3.0
     
  6. aiwen

    aiwen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    myślę, ze mam lt 2.0 ale jak można to sprawdzić? jest jakiś prosty sposób?
     
  7. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Zapytać osobę, która przerabiała. Na podstawie gier, które działają bądź nie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum