1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z uruchomieniem gier

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez nygga1993, Wrzesień 30, 2012.

  1. nygga1993

    nygga1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wczoraj nagralem sobie na plytke pesa 13, wlozylem plyte, wszystko dziala ok, pogralem chwile. dzis wlaczam konsole, i chcialem pesa a tu wyskakuje mi ze plyta porysowana zeby przetrzec, wyjelem wlozylem i wyskakuje ze plyta nieobsugiwana, i tak na zmiane. co to ma byc?
    mialem tak jeszcze ze skyrim, plyty nie sa porysowane a dzialaly wczesniej
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
  4. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: problem z uruchomieniem gier

    Laser albo źle nagrany obraz

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  5. nygga1993

    nygga1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    obraz dobrze nagrany bo juz duzo gier nagralem w ten sposob, a zreszta za pierwszym razem normalnie sie ta gra wlaczyla a pozniej juz nie
    inne gry dzialaja
    wiec w czym problem?
     
  6. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
  7. nygga1993

    nygga1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  8. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn

    Info Temat przeniesiony

     
  9. gekonek

    gekonek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dołacze się do watku Bo tez mam problem z nowymi grami Da się obecnie jeszcze odpalić nowe gry np nowy Fable na kinecta pod LT 2.0 ? (innym sposobem niż Lt 3.0 czy przeróbki chipowe) bo sposób z wgraniem topologii pod 2.0 juz nie działa
     
Wczytywanie...

Poleć forum